Три головні поради для власниць в'юнкого волосся від hair-майстра (ВІДЕО)

Догляд за волоссям

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Догляд за хвилястим волоссям. Фото: newsdaily.org.ua

Хвилясте волосся має гарний вигляд при правильному догляді

Жінки та дівчата з хвилястим від природи волоссям мають привабливий вигляд. Але потрібно вміти доглядати за такими локонами , щоб зберегти красу на довгий час.

Майстри перукарської справи знають безліч секретів для привабливості зачісок на в’юнкому волоссі. Які три поради варто взяти на озброєння власницям хвилястого волосся, розповідає у відео Dim Kudriv.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Порада №1

Започаткуйте собі звичку розчісувати волосся лише у мокрому стані з використанням кондиціонера. Хорошим показником є стан водоростей або розварених спагеті. Сухе розчісування провокує пошкодження та травмує довжину волосся.

Порада №2

Завжди у догляді використовуйте зволожувальні засоби. В’юнке волосся більше схильне до сухості через свою пористу структуру, ніж пряме. Кондиціонери та лівіни допомагають локонам втримувати вологу, що впливає на здоров’я і зовнішній вигляд волосся.

Порада №3

Не варто боятися стайлінгу. Це допомагає зробити укладку більш стійкою та надає охайного вигляду. Якщо правильно підібрати стайлінг - він не буде обтяжувати і не призведе до жирності.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали про техніку Squish to condish для хвилястого волосся. У чому її перевага, дізнавайтеся тут .