Макіяж для різдвяної фотосесії: підкресліть свою вроду модними відтінками (ФОТО)

Макіяж

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Українці готуються до різдвяних свят. Чимало сімей влаштовують для себе фотосесії з нагоди Різдва, аби мати приємні спогади і ділитися ними з дітьми та онуками. Для вас — найгарніші варіанти макіяжу, які підкреслять ніжність та витонченість вашої вроди.

Стилісти показали, який макіяж буде вдалим для різдвяної фотосесії. Такі варіанти підійдуть до будь-якого образу. Ви можете одягати сукню, джинси або однакові з членами сім'ї різдвяні піжами.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Губи

У моді на зиму — матові або глянцеві губи натуральних відтінків. Наприклад, нюдові, блідні рожеві, бежеві, персикові чи кольору капучіно. Якщо ви не будете фарбувати очі тінями, обирайте глянцевий варіант губ. До них бездоганно пасують стрілки на очах. Якщо ж ви любите кольорові тіні, робіть губи матового тону.

Очі

У тренді цієї зими — бежеві та персикові відтінки тіней, які мають блискітки. Для фотосесії можна обрати крупні блискітки, на кожен день — дрібні, або відтінки із легким золотим мерехтінням.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, який колір у моді для підлітків на зиму 2023 — 2024 років. Стилісти показали, як контрастні кольори можуть підкреслити юну зовнішність та водночас не виглядати вульгарно.

Фото: Pinterest