Засохла туш? Не поспішайте викидати її, а краще додайте декілька капель бюджетного засобу у флакон: секрет візажистів

Макіяж
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Майже кожна жінка ставиться до макіяжу з трепетом, але не всі щодня використовують його, а це може погіршити якість декоративних косметичних продуктів. Як відновити туш для вій, якщо вона несподівано засохла? Простий лайфхак ви знайдете в нашому матеріалі!

Коли косметику не використовують довго, вона поступово втрачає свою ефективність. Справа не лише в терміні придатності, але і в інших неприємних аспектах. Найчастіше це стосується туші для вій, яка з часом може втратити свої властивості.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Засохла туш не шкодить нашому здоров'ю, але з її допомогою навряд чи вийде досягти бажаного результату — густих та об'ємних вій. Але купувати нову туш, якщо ваша засохла — теж не найкраща ідея, адже це призводить до додаткових витрат.

Тож не обов'язково одразу покупати новий косметичний продукт. Існує один досить простий та дешевий спосіб "воскресити" її. Ним поділилися на порталі ukr.media. Вам потрібно буде лише дві краплі міцелярної води, яка є вдома у багатьох.

Міцелярна вода може чудово відновити туш для вій. Проте, якщо туш має високу стійкість, ефект може не проявитися миттєво. Доведеться почекати кілька хвилин, щоб туш наситилася вологою. Після того, як текстура стане м'якшою, потрібно ретельно перемішати її щіточкою. Вуаля, ваша туш знову працює!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали про те, як  уникнути розшарування макіяжу  самостійно. Ваше обличчя буде виглядати ідеально протягом цілого дня.