Забудьте про лущення обличчя: тоналка ляже бездоганно

Макіяж
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

У холодну пору чимало жінок страждають від проблем зі шкірою. В більшості випадків це лущення, через яке неможливо зробити макіяж. Раніше ми писали, як реабілітувати засохлу туш , аби вона знову якісно фарбувала вії, а тепер розкажемо, що робити, аби під час нанесення тоналки не лущилася шкіра.

Вітер і прохолодна температура негативно впливають на шкіру обличчя, пише ukr.media. Аби запобігти цьому і без дискомфорту робити макіяж, необхідно дотримуватися певних секретів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Суху шкіру неможливо якісно нафарбувати. Тональний крем буде лущитися і лягати нерівномірно. В першу чергу потрібно визначити, чи не має у жінки алергічної реакції або якогось захворювання, яке може так відображатися на шкірі обличчя.

Щоб гарно нафарбуватися, потрібно почати з пілінгу. Якщо у вас немає можливості придбати професійний засіб, змішайте каву, цедру лимона і мед. Плями, які лущаться найсильніше, змастіть бальзамом для губ. Потримайте упродовж 20 хвилин, а потім змийте.

Після вмивання нанесіть на шкіру зволожуючий тонік, крем під очі та для обличчя. Зачекайте 15-20 хвилин, аби він спрацював. Тепер можна наносити тональну основу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Важливо: вся інформація медичної тематики, розміщена на сайті HOCHU.ua, має виключно інформаційний характер і не є медичними порадами. Будь-які поради медичного характеру, зокрема прийому тих чи інших препаратів, може давати лише фахівець. Якщо у вас проблеми зі здоров'ям, зверніться до лікаря.

Раніше ми писали, який макіяж зробити у холодну осінь. Стилісти показали освіжаючі та стильні варіанти, які будуть надихати і захоплювати оточуючих своєю красою.