Малюнки на нігтях: покроковий майстер-клас стильного декору (ФОТО)

Манікюр і педикюр

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Зробити складні малюнки на нігтях може кожен. Весь секрет у послідовності дій. Якщо його дотримуватися, то вишуканий манікюр вийде не лише у майстре-початківця, а і в того, хто сам робить собі нігті. Раніше ми писали, як правильно робити покриття гель-лаком, а тепер розкажемо, як малювати складні картинки.

Перше правило малюнку на нігтях — правильний фон. Обирайте білий або молочний. На ньому гарно видно картинку. Покрийте фон матовим фінішем, просушіть та зніміть липкий шар. Тепер можна декорувати.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Будь-який малюнок потрібно малювати по частинках. Кожну з них просушуйте у лампі. Якщо вам важко малювати одразу гель-лаками, зробіть ескіз тонким простим олівцем. Після цього замалюйте фон картинки і просушіть його.

@smirnnails

Далі можна братися за деталі. Дотримуйтеся правила “від більшого — до меншого”. Розфарбуйте середні деталі, і знову просушіть пальчик. Далі — найдрібніші деталі. Сушимо. Після цього можна зробити тонку обводку чорним кольором.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
@ley_bauty_academy

Такі картинки на нігтях гарно виглядають і під глянцевим, і під матовим фінішем. Нейл-майстри зауважують, що більш однотонні відтінки можна сміливо перекривати глянцем. Але якщо ваші нігті яскраві, кольорові, з таким же малюнком, — оберіть матовий фініш. Він підкреслить ваш шарм, додасть вишуканості та ексклюзивності.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
@black_naails_art
Pinterest
@gorbacheva_nails
@gorbacheva_nails
@darynail_
@olga_yurchanka
@ira.nailart
@paulina_rosinska

Нагадаємо, раніше ми псиали про те, як поєднати різний декор на одному нігті. Нейл-майстри показали, як можна зробити об'ємний малюнок акриловою пудрою, додавши стемпінг.

Головне фото: @gorbacheva_nails