Шалені та п'янкі запахи, з якими не замерзнеш. На які аромати з алкогольними нотами варто звернути увагу?

Парфумерія

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Для створення неперевершених ароматів парфумери часом вдаються до неймовірних методів. У ході експериментів у світі парфумерії використовуються найекзотичніші композиції, які можуть здатися абсурдними. Проте саме завдяки таким компонентам народжуються унікальні та дивовижні аромати. До цих екстравагантних інгредієнтів, відносяться алкогольні ноти.

Навіщо використовувати алкогольні ноти у парфумерії? Парфуми з алкогольними відтінками давно не є новизною. Вони приносять гострість, особливий блиск, пікантність і атмосферу свята, надаючи образу екстравагантності та розкоші. Зрозуміло, що не кожному може сподобатися такий аромат, проте вони вартують уваги, існуючи як у жіночому, так і у чоловічому асортименті.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Високоякісний коньяк, іскристе шампанське та червоне вино завжди асоціюватимуться зі святковими подіями, вечірками та гарним настроєм. Хоча багато людей звикли бачити такі компоненти виключно у чоловічих ароматах, їх унікальні акорди також використовуються в жіночій парфумерії

Дорогі сорти алкоголю, такі як віскі, бурбон або ром, відомі своєю вишуканістю. Присутність запахів цих напоїв у чоловічих парфумах надає їм неповторного звучання і підкреслює серйозність та рішучість чоловічого характеру. А в жіночих ароматах вони створюють шлейф та додають цікавість.

Парфуми з алкогольними нотами, на які варто звернути увагу

  • Carolina Herrera 212 VIP Men. Чоловічий аромат, що поєднує в собі дерево та алкоголь з вираженим характером, ідеальний для впевнених та харизматичних чоловіків.

  • Nina Ricci Nina. Класичний жіночий аромат, який здатний звучати впродовж усього дня. Запах лічі, червоної малини, ароматного яблука та ігристого шампанського створюють неперевершену комбінацію.

  • Hugo Boss Baldessarini Ambre. Теплий чоловічий аромат з відтінками віскі, червоного яблука та мандарина, з деревними акордами, які додають йому стійкість і глибину.

  • Tom Ford Velvet Orchid. Неймовірно витончений жіночий аромат, що поєднує цитрусові, гурманські та деревні ноти з квітковими акордами, створюючи свіжий та блискучий аромат.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ці парфуми вражають своєю комплексністю та неперевершеними ароматами, які надають іміджу елегантності та привертають увагу оточуючих. Також дізнайтеся, для кого підходять цитрусові парфуми та чи можна "носити" їх весь рік.