Пікантна екзотика, яка зігріє в найлютіший мороз! ТОП-3 парфумів з ароматом імбиру

Парфумерія
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Аромати мають неймовірну силу викликати емоції та залишати незабутнє враження. Коли ми говоримо про парфуми, то ключову роль у формуванні загального стилю грають обрані ноти. Одна з таких нот, яка додає ароматам неповторний відтінок — імбир. На парфуми з імбиром не так часто звертають увагу, однак це дуже чуттєві аромати, які ідеально підходять для зимової погоди.

Імбир століттями використовується в різних культурах через свої лікувальні та ароматичні властивості. Його виразний запах пропонує ідеальний баланс між пряним і солодким відтінком. А в парфумах він додає глибину, теплоту та екзотичність.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Парфуми з імбиром володіють однією важливою перевагою — універсальність. Теплі та водночас легкі акценти цього кореня ідеально поєднуються з різноманіттям запахів, включаючи східні, квіткові, деревні, фужерні та навіть цитрусові. Незалежно від того, чи він виступає на першому плані, чи доповнює композицію, імбир надає виразності та збалансовує інші ноти.

Нижче ви знайдете ТОП-3 парфумів з запахом імбиру на зиму. Ці аромати точно зігріють вас та створять неймовірний екзотичний настрій!

Nina Rouge Nina Ricci

Пікантна екзотика, яка зігріє в найлютіший мороз! ТОП-3 парфумів з ароматом імбиру - фото №1

Неперевершена композиція відкривається соковитою малиною, свіжими нотами лимонної цедри та пряним ароматом імбиру, який створює особливий букет. Ці парфуми допоможуть вам не тільки зігрітися взимку, а й відрізнятися від інших.

Guerlain Aqua Allegoria Ginger Piccante

Пікантна екзотика, яка зігріє в найлютіший мороз! ТОП-3 парфумів з ароматом імбиру - фото №2

Елегантне поєднання легкої гостроти пряного імбиру з ароматом троянд в росі. Цей аромат миттєво переносить вас на фантастичні острови.

Yves Saint Laurent Y Eau De Parfum

Пікантна екзотика, яка зігріє в найлютіший мороз! ТОП-3 парфумів з ароматом імбиру - фото №3

Цей парфум вирізняється глибоким та насиченим характером. Крім чуттєвого імбиру, тут вміло переплітаються герань, дерево та боби тонка.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми писали про найкращі новорічні парфуми . Не пропустіть добірку засобів з ароматом свята!