Аромати в стилі old money – парфуми для тих, хто хоче справити враження. ТОП-5

Парфумерія

Тетяна Мальцева

Фріланс-редакторка

Old money парфуми. Фото: pexels.com

Образ у стилі old money обов'язково мають доповнювати парфуми. І ось які впишуться ідеально 😍👇

Ви, напевно, чули про стиль old money – елегантний аристократичний стиль одягу, що дивує своєю простотою, але говорить про високий статус. Він сформувався серед відомих титулованих сімей ще у середині 20 століття. З того часу він не втрачає актуальності, тому що old money – поза часом. Ті ж предмети гардероба, які носилися у 60-70-ті роки, будуть доречними й сьогодні.

Основні риси стилю old money:

  • відсутність орієнтування на нові тренди;

  • протилежність «швидкій» моді;

  • елегантність та вишуканість;

  • дорогі натуральні тканини та жодної синтетики;

  • приглушені природні та пастельні відтінки;

  • нічого яскравого та кричущого;

  • стримані принти та відсутність назв брендів на одязі та аксесуарах;

  • комфорт, простота та стриманість;

  • мінімум аксесуарів, тільки одиничні і дорогі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Стиль old money об'єднує в собі не тільки простоту і зручність, але і справжнісінький аристократизм. А деяка недбалість лише доводить впевненість і самодостатність людини, яка віддає перевагу цьому стилю. І, звичайно, будь-який образ повинні доповнювати парфуми. Бажаєте знати, які з них ідеально впишуться у стиль old money? Розповідаємо!

Парфуми у стилі Old Money - це справжня розкіш. Фото: freepik.com

Найкращі аромати у стилі old money

Хочете відчути себе аристократкою, яка може дозволити собі все і не звертати увагу на оточуючих? Доведіть це за допомогою ароматів. Ось найкращі парфуми у стилі old money.

1️⃣ «Sakura» від Ormonde Jayne

Японська стриманість якнайкраще впишеться в цей стиль. Японці знають міру у всьому, вони відомі своєю простотою і навіть строгістю. Духи «Sakura» від Ormonde Jayne символізують Японію – її простоту, легкість та повітряність, ненав'язливість, але водночас упевненість у собі. Аромат відразу вражає своєю свіжістю (ноти мандарину та лайма). Але тут присутні не лише цитрусові, запах пом'якшується солодким мигдалем та стиглою вишнею. А завершується «звучання» ніжною фіалкою та мадагаскарською ваніллю. Дуже ніжний і водночас «твердий» аромат. Ідеально підійде для денного нанесення.

2️⃣ «Sol Y Sombra» від Jacques Zolty

Вам не вистачає трохи екзотики? Для цього зовсім не потрібно обливатися парфумами із запахом тропічних фруктів і «душити» цією нав'язливістю всіх оточуючих. Пам'ятаєте, ми говоримо про old money, отже, для нас головне – стриманість. Трохи соковитості та солодкості додадуть у ваше повсякденне життя духи «Sol Y Sombra» від Jacques Zolty. Він більш квітковий, ніж фруктовий. Квіти жасмину, ірису та іланг-ілангу подарують ніжність, а екзотичності додасть кокос і зацукрований апельсин. Пікантні ноти сандалу, мускусу та чорної ванілі додадуть аромату солідності.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

3️⃣ «CK One Reflections» від Calvin Klein

Читаючи відгуки про ці парфуми, дивуєшся, як вони можуть по-різному «звучати» для різних людей. Але найбільше вони нагадують аромат холодного чорного чаю із лимоном. Не приторного та хімічного із пластикової пляшечки, а дорогого англійського чаю елітного сорту, свіжозавареного, з долькою лимона, охолодженого за допомогою щедрої порції колотого льоду. Все як у аристократів, чи не так? Такий запах забезпечують соковиті цитрусові фрукти та ноти дерева. Є тут аромат замороженого лимона, імбиру, трохи мускусу і, власне, той самий свіжий і гіркуватий аромат чайного листя.

4️⃣ «Cuir Nilam» від Atelier Materi

Розкішний багатий аромат, що свідчить про високий статус власника. Дорогим запах роблять нотки пачулі – тропічної індійської рослини, яка здатна змінювати запах від свіжого трав'янистого до важкого деревного з відтінком гіркого шоколаду. Саме ця мінливість і робить кожні духи з пачулі унікальними. А ще вони ідеально вписуються у стиль old money. «Cuir Nilam» від Atelier Materi – складний аромат із запахом дубленої шкіри, тютюну та пачулі. Але якщо ви думаєте, що ці духи схожі на чоловічі, то помиляєтесь. Їх полегшує і робить пудровими солодкуватий та ніжний запах фіалок.

5️⃣ «CH Pasion for Her» від Carolina Herrera

Поєднання квіткових та східних нот для ароматів у стилі old money підходить просто ідеально. Ну, а бренд Carolina Herrera завжди створює парфуми «на висоті» – елегантні та вишукані, розкішні та статусні, солодкі, але без нудотності, чуттєві, але без вульгарності. Аромат «CH Pasion for Her» від Carolina Herrera розкривається спочатку ванільними нотами, солодкими та ніжними. Насолода врівноважується ароматом шкіри, а свіжості додають нотки ветівера – вологі, зелені і трав'янисті, як весняне листя. Ці парфуми також добре підходять для повсякденного використання.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Тепер ви знаєте, які аромати ідеально впишуться в стиль old money та образи, що створюються в цьому стилі. Вони змусять вас відчути себе справжньою аристократкою! 🤍