Парфуми у стилі Old Money: 3 аромати для тих, хто хоче виділитися із натовпу

Парфумерія
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Щоб почуватися "дорого", недостатньо лише мати гарний вигляд - потрібно ще й пахнути так, аби вразити своїх співрозмовників та оточення. Саме тому і жінки, і чоловіки стільки уваги приділяють вибору парфуму. Мм вже розповідали, що аромати умовно поділяються на "літні" та "зимові", однак є ще й універсальні аромати , які можна носити круглий рік. Тепер же розкажемо про 3 топові парфуми у стилі Old Money, які дозволять тобі почуватися на мільйон!

Хочеш відчути себе особливою? Це просто зробити, скориставшись порадами щодо коригування стилю , й підібравши виграшний парфум. HOCHU.ua розповість тобі про найкрутіші варіанти, які стануть у пригоді!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Soleil de Jeddah - Afterglow Stéphane Humbert Lucas 777 

Парфуми у стилі Old Money: 3 аромати для тих, хто хоче виділитися із натовпу - фото №1
Фото: cremedelacreme.shop

Неймовірний унісекс-аромат для чоловіків і жінок. Це нове видання, випущене буквально у 2022 році. У ньому базові ноти бензоїну, ванілі, стираксу та ветивера ідеально поєднуються з ромашкою, бергамотомом, амброю та оріхдеєю. Достатньо стійкий, щоб довго ним насолоджуватися, а шлейф - досить помітний, але ненав'язливий.

Old Money - Teresa Helbig

Парфуми у стилі Old Money: 3 аромати для тих, хто хоче виділитися із натовпу - фото №2
Фото: fragrantica.ua

Ще один унісекс-аромат, який підкорює "з першого погляду". Головні акорди - фруктово-деревні, солодкі, але не запаморочливі, як це часто буває з солодким парфумом. Аромат належить до групи східних деревних і готовий з легкістю замінити всі інші духи у твоїй колекції! Суміш кардамону, мускатного горіха, фіалки, конвалії, пачулі та лабданума - це щось неймовірне!

Ті, хто вже ним володіє, зауважують, що парфум досить стійкий, а шлейф - дуже сильний. З Teresa Helbig ти точно відчуєш себе королевою!

Rosendo Mateu - №5 Floral Ambre Sensual musk

Парфуми у стилі Old Money: 3 аромати для тих, хто хоче виділитися із натовпу - фото №3
Фото: instagram.com/beautyclub_ss/

Фантастична східно-квіткова композиція, яка побачила світ відносно нещодавно - у 2017 році. Ще один аромат-унісекс, створений для тих, кому не доводиться постійно перейматися через свій статус. В основі аромату - екзотичні квіти та спеції, гвоздика, амбра, ваніль і мускус. Стійкість та шлейф вважаються високими. Це парфумована вода, в яку просто неможливо не закохатися!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми також розповідали про найпопулярніші жіночі парфуми 2024 року . Саме час дізнатися, що буде на піку моди вже зовсім скоро!

Головне фото: freepik.com