Найкращі жіночі аромати на думку чоловіків: ТОП-10 парфумів (ФОТО, ВІДЕО)

Парфумерія

Тетяна Мальцева

Фріланс-редакторка

Які жіночі парфуми подобаються чоловікам: список. Фото: pexels.com

У чоловіків та жінок смаки на парфуми дуже різні. Але є жіночі аромати, які чоловіки, за статистикою, визнають найкращими.

На парфуми у всіх смаки різні. А як різняться вони у чоловіків і жінок! Аромат, від якого ви просто танете, може зовсім не подобатися вашій половинці. Чому так? Розкажемо.

У цій статті ви дізнаєтесь, які нотки у складі композиції точно приваблять чоловіків, а яких варто уникати. Ну, і за традицією, разом із ukr.media надамо добірку з 10 найкращих жіночих парфумів на думку чоловіків.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Що помічають у парфумах чоловіки?

Найбільше чоловікам запам'ятовується мускус – він є сильним афродизіаком і справді пробуджує сексуальне бажання. Також позитивно вони відносяться до ванілі та какао – вони асоціюються у більшості чоловіків із дитинством. Непогано сприймаються нотки кориці або кави, але тільки ледь помітні.

А ось квіти далеко не всі сподобаються чоловічій статі. Якщо тільки щось із класики: троянда, жасмин, фрезія, орхідея. Фрукти краще обирати кислі, аніж солодкі: яблуко, груша, цитрусові. Шипрові та деревні композиції, нотки ладану, актуальні для парфумів унісекс, теж можуть не сподобатися чоловікам у жіночому ароматі.

Бальзамічні ноти (амбра, мускус) у східних духах сприйматимуться добре, якщо загалом композиція не приторна. З прянощами треба бути обережнішими: імбир, мускат, гвоздика, кардамон – все це асоціюється у чоловічої статі швидше з їжею, ніж із запахом жінки.

Ну, а зараз пропонуємо вам ТОП-10 парфумів, які, згідно зі статистикою, відгуками та реальними фактами, подобаються багатьом чоловікам. З ними ви точно запам'ятаєтеся сильній половині людства!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

10 найкращих жіночих ароматів на думку чоловіків

💎 «Si» від Giorgio Armani

«Si» в перекладі з італійської означає «так». Ви готові сказати йому так? Навіть на будь-яку пропозицію? Тоді скажіть це впевнено – за допомогою аромату Si від Giorgio Armani. Він неповторний і унікальний, і, звичайно, багатогранний, як і сутність будь-якої жінки. Чоловікам у цьому ароматі подобається помірна насолода чорної смородини та ванілі, розбавлена ​​трояндою та фрезією.

💎 «Black Opium» від Yves Saint Laurent

Один із самих солодких та пряних східних ароматів, що підходить для вечірнього застосування. Але ці духи дуже благородні, не задушливі своєю солодкістю, а ще неймовірно сексуальні. Конвалія, жасмин, цитрусові чудово поєднуються з кавою, амброю та ваніллю, гвоздикою та пачулі. Нанесіть лише крапельку, і чоловіки будуть обертатися вам услід.

💎 «J'adore» від Christian Dior

Дуже жіночний, ніжний парфум, що втілює всю сутність гарної, умиротвореної та впевненої в собі дами. Тут є і квіти, і фрукти, але їхнє поєднання настільки ненав'язливе, що буде приємним для будь-якого чоловіка. Солодкість персика, дині та мандарину чудово доповнюються жасмином, конвалією, трояндою, фрезією, фіалкою та орхідеєю.

💎 «Chanel №5» від Chanel

Класичні парфуми, одні з найпопулярніших у всьому світі. Незважаючи на «поважний» вік, цей аромат справді подобається більшості чоловіків. Він досить стриманий і ненав'язливий, але водночас дуже привабливий. У композиції – жасмин, ірис та конвалія, а також лимон та бергамот. «Перчинки» додає неролі, іланг-іланг та альдегіди.

💎 «L'Extase» від Nina Ricci

Одні з тих рідкісних парфумів, які однаково подобаються і жінкам, і чоловікам. Аромат багатогранний, досить солодкий, із пряними східними нотами. Проте він цілком підійде для денного використання. Ніжні троянда та жасмин доповнюються грайливою насолодою персика та груші, а шляхетності додають ноти амбри та карамелі, ванілі та мускусу, рожевого перцю та пачулі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

💎 «Light Blue» від Dolce Gabbana

Що ще дуже подобається чоловікам – це коли від жінки пахне чистотою та свіжістю. Аромат «Light Blue» не новий, але улюблений багатьма. Він дуже легкий, повітряний, акватичний, відчувається ненав'язливо. І справді пахне чистотою: цитрусові ноти перемішані із трав'янистими. Ці парфуми ідеально підходять для денного застосування – начебто так пахне не парфум, а ви самі!

💎 «Jeu d'Amour Félin» від Kenzo

Фліртуйте із чоловіком, закликайте до любовних ігор, запросіть його на побачення… Зрозуміло, за допомогою парфуму! «Jeu d'Amour Félin» від Kenzo підкреслює грацію і плавність ваших рухів, сексуальність вашого погляду і голосу, він привабливий і дуже цікавий. Композиція починається зі солодощі полуниці та клементину, а розкривається яскравими кольорами півонії, туберози та жасмину.

💎 «Bright Crystal» від Versace

Ці парфуми поза часом і навіть простором. Вони підійдуть для будь-якої доби і для будь-якої пори року, а також для будь-якої ситуації. Вони досить легкі та ненав'язливі, щоб бути доречними скрізь та завжди. Композиція дуже самодостатня: магнолія, півонія та лотос, солодкий гранат та пряне доповнення у вигляді амбри, мускусу та масагоні. Багато чоловіків відзначають, що аромат дійсно незабутній.

💎 «Insolence» від Guerlain

Незважаючи на те, що чоловіки перебірливі у надто солодких ароматах, вони позитивно оцінюють «Insolence» від Guerlain. Ці парфуми – про жінку впевнену в собі, сильну і незалежну, але неймовірно спокусливу. Солодощі малини та червоних ягід доповнюються кислинкою цитрусових та квітковими нотами – троянда та фіалка. Завдяки сандалу, мускусу та ірисовому маслу духи дуже стійкі, їх достатньо буде і краплі.

💎 «Tresor» від Lancome

Дуже жіночний аромат, чистий та ясний, без вплетення задушливих пудрових нот. Конвалія і бузок доповнюються трояндою і жасмином, а соковитий персик і ваніль додають солодкості. Використовуйте ці парфуми вдень – вони подобаються чоловікам і асоціюються у багатьох із них із теплим літом. Для вечірнього використання варто вибрати версію «La Nuit Tresor». Тут все те саме, але з доповненням східних прянощів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Тепер ви точно знаєте, як спокушати! Достатньо тільки обрати будь-який з цих парфумів, щоб запам’ятатися чоловікові, який вам сподобався. Все просто, чи не так?