Словом і ділом: інструкція для тих, хто хоче сподобатися хлопцю у листуванні

Ми та чоловіки
Софія Мельник

Софія Мельник

Журналістка

Дівчина дивиться в телефон фото
Фото: unsplash.com

У нашу цифрову епоху телефони увійшли в кожну сферу нашого життя, і хіба когось із нас дивує, що хлопець може закохатися за допомогою смс (і без реєстрації)?

Але сподобатися чоловіку за листуванням не так просто, як здається. Цій майстерності ще треба повчитися.

Як сподобатися чоловіку за листуванням: інструкція для дівчат

Ми майже не бачимо фільмів, книг чи серіалів, де двоє людей закохуються через смс-повідомлення. Як суспільство, ми багато чого черпаємо з медіа, які споживаємо, і оскільки ми ніколи не бачили нічого подібного, нам може бути важко повірити, що таке буває. Але, як пише marriage.com , багато досліджень показали, що повідомлення — чудовий спосіб розпочати роман, особливо через те, що вони не змушують людей відчувати незручність, яка виникає при особистій зустрічі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Однак важливо зазначити, що хоча початкові почуття можуть формуватися за допомогою текстових повідомлень, більш глибокі емоційні зв'язки часто вимагають особистої взаємодії. Але спочатку треба сподобатися! Як? Зараз розкажемо.

Будьте впевненою в собі

Хлопці люблять, коли дівчата демонструють свою індивідуальність і поводяться вільно. Текстові повідомлення — це чудовий спосіб показати себе, оскільки немає ніяких заборон. А незручність або сором'язливість, які виникають при особистих зустрічах, зникають, і ви можете почуватися впевненіше.

Бути вразливою і писати так, як ви розмовляєте в реальному житті — теж непогана тактика. Головне, щоб все було щиро.

Дайте йому простір

Ніхто не любить шукачів уваги. Дайте йому час і простір, щоб відповісти на ваші повідомлення, особливо коли ви тільки починаєте листуватися. Гнучкість у ваших очікуваннях може допомогти йому відчути себе більш невимушено.

Гнучкість також може дати йому час подумати про те, що він відчуває стосовно вас. Якщо ви помітили, що його реакція стала швидшою і він проводить все більше часу, спілкуючись з вами, це одна з багатьох ознак закоханості. 

Уникайте повідомлень у нетверезому стані

Написання повідомлень напідпитку може створити кілька перешкод для ваших стосунків: ви можете нечітко висловити свої почуття, можете сказати щось, чого не збиралися, або ж просто відштовхнути хлопця.

Майте готові теми для розмови

Щоб підтримувати розмову, переконайтеся, що у вас завжди є список речей, про які ви хочете поговорити. Це можуть бути плани на вихідні, враження, смішні історії з життя.

Запитуйте

Люди люблять говорити про себе. Ставлячи запитання, ви даєте йому можливість розповісти про своє життя і почуття.

Не забувайте про меми

Меми — ваші найкращі друзі, особливо коли в розмові настає затишшя. Чоловіки люблять жінок з почуттям гумору. Хороший, смішний і актуальний мем може підняти йому настрій і посилити його прихильність. І ви обидва матимете гарний настрій.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Не стримуйтеся у флірті

Флірт у повідомленнях не вимагає особливих зусиль і може бути дуже приємним для обох сторін. Ви можете фліртувати по-різному — бути милою, зухвалою, дражнити, або, якщо ви відчуваєте себе особливо впевнено, надіслати йому кілька спокусливих фотографій, і ви дуже швидко перетворитеся з просто друзів на більше, ніж друзів. 

Раніше ми ділилися порадами для хлопців про те, як сподобатися дівчині у листуванні. Може, ваш краш використовує ці методи?