Спокусливі вирізи у формі сердець та ручна вишивка: Джей Ло знялась у новому кліпі в образі від українського бренду

Новини моди

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Американська співачка та акторка Дженніфер Лопес, яка нещодавно спричинила фурор на "Золотому глобусі", знову в центрі уваги. Зірка вийшла заміж у своєму новому кліпі "Can’t Get Enough" та засвітилася у спокусливій сукні від українського дизайнера.

Джей Ло презентувала довгоочікуваний кліп на пісню "Can’t Get Enough", в якому вона з'явилася у стильній весільній сукні, створеній відомим українським дизайнером Іваном Фроловим. Це корсетна сукня білого кольору, декоровано ручною вишивкою та спокусливими вирізами у формі сердець на животі й ніжках.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Вбрання є частиною колекції осінь-зима 2023−2024, представленої на Тижні моди в Лондоні. За словами самого дизайнера, стилісти Дженніфер Лопес одразу забронювали цю сукню після модного шоу.

Я завжди мріяв одягнути Дженніфер Лопес у сукню FROLOV. Але одночасно дуже хотілося, щоб для цього був якийсь особливий привід, особливий момент. У це складно повірити, проте зрештою так і сталося. Сукня для Дженніфер унікальна, вона досі існує в єдиному екземплярі, має два знакові вирізи FROLOV у формі серця та оздоблена великою кількістю ручної вишивки кристалами,

— розповідає дизайнер Іван Фролов.

Додамо, що у 2023 році український дизайнер Іван Фролов став одним із найпопулярніших серед зірок світового рівня. Його творіння обирали такі артисти, як Бейонсе, Кайлі Міноуг, Maneskin, Дженніфер Лопес, Megan Thee Stallion, Сабіна Карпентер. Крім того, він створив костюми для ведучої Євробачення 2023 Аліші Діксон, а також для Тіни Кароль, Джамали та гурту TVORCHI. Іван Фролов також прикрасив кілька образів у кліпі британського співака Сема Сміта.

А ось пісня "Can’t Get Enough" Дженніфер Лопес є першим синглом з її нового альбому "This is Me… Now", запланованого на 16 лютого 2024 року. Того ж дня на платформі Amazon Prime Video вийде однойменний фільм, режисером якого є чоловік Лопес, актор Бен Аффлек. У відеокліпі "Can’t Get Enough" Лопес глузує зі свого особистого життя, демонструючи три весільні церемонії, під час яких гості пліткують про те, як довго протримається шлюб.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми писали про те, що Єва Грін у хустці українського бренду нагадала про злочини росіян. Зіркова актриса вдягла хустку зі спільної колекції UNITED24 та українського бренду OLIZ "Викрадене мистецтво".