Гейлі Бібер під час прогулянки з чоловіком “вигуляла” модну сумочку від українського бренду (ФОТО)

Новини ТВ-шоу
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

На вулиці вже похолоднішало, тож Гейлі Бібер почала демонструвати луки у теплому верхньому одязі. Так, нещодавно папараці зазнімкували її на прогулянці у пальті незвичайного кольору, а раніше - у шубі зі штучного хутра. Останню, між іншим, вона поєднала з сумочкою українського бренду. 

Модель та дружина співака Джастіна Бібера зʼявилася на публіці із сумкою від українського бренду KULAKOVSKY. Про це його представники повідомили на сторінці бренду в Instagram.

Так, зіркове подружжя помітили на побаченні в Аспені. Гейлі Бібер була вбрана у сіру шубу, а в руках тримала масивну хутряну сумку з нової капсульної колекції KULAKOVSKY за 480 доларів. Вона виконана з м’якої овчини з віскозною підкладкою та має невелику кишеню усередині. Доповнювали образ моделі чорні чобітки, окуляри від сонця та сережки-кільця. Своє волосся Гейлі зібрала в акуратний пучок та зробила макіяж з акцентом на губи.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Фото: @kulakovsky
Фото: @kulakovsky

Її чоловік Джастін обрав для прогулянки чорні штани, білу сорочку, чорну куртку та кепку. Як зазвичай, їхні образи не надто гармоніювали між собою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Але найбільше їхній сімейний лук обговорювали у серпні 2023 року. Тоді подружжя продемонструвало абсолютно контрастні образи: Гейлі обрала червону мінісукню, а її чоловік - спортивний костюм з кепкою, яку одягнув поверх капюшона.

Фото: @haileybieber