Дружина Ліонеля Мессі похизувалась капелюхом від українського бренду (ФОТО)

Новини ТВ-шоу
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Раніше ми писали, що Емілі Ратаковскі “засвітила” пуховик від українського бренду за 67 тисяч гривень. Тепер же до прихильників українських виробників додалась і дружина відомого футболіста Ліонеля Мессі. 

Дружина футболіста Ліонеля Мессі та відома аргентинська блогерка Антонелла Рокуццо показала свій новий образ. Відповідною світлиною вона поділилась у своєму мікроблозі з понад 38 мільйонами підписників. Про це пише Фокус.

На фотографії Антонелла позує в чорній кофтині з напівпрозорими рукавами, сірих штанах та шкарпетках з візерунком. Родзинкою образу стала сіра панамка від Ruslan Baginskiy. Обраниця відомого спортсмена навіть позначила сторінку бренду на світлині в Instagram Stories.

Фото: @antonelaroccuzzo
Фото: @antonelaroccuzzo

Відмітимо, що капелюхи українського дизайнера Руслана Багінського є у гардеробі багатьох світових модниць та знаменитостей. Зокрема, у Ріанни, Періс Гілтон, Бейонсе, Майлі Сайрус.

Також раніше ми писали, що українці бурхливо відреагували на дивну новинку від Balenciaga. Так, чорна сукня-бюстьє довжини максі, виконана з блискучого покриття, нагадала їм пакет для сміття, у які зазвичай упаковують тіла росіян. Не менше дивує й ціна цього “задоволення”...

Фото: @antonelaroccuzzo