Корсет, паєтки та костюм: 5 простих та ефектних образів для тих, хто не знає, що одягнути на День Святого Валентина

Практичні поради

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

До найромантичнішого свята року —  Дня Святого Валентина — залишилося менше ніж місяць. А це значить, що у вас залишається менше часу, щоб вибрати цікавий образ і приємно здивувати своїх близьких.

Кожна дівчина хоче виглядати привабливо в цей особливий день. Щоб вам було легше визначитися з образом, ми підібрали стильні образи від зірок та інфлюенсерів, які точно зроблять вас королевою вечора.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Паєтки

Речі з паєтками завжди мають святковий та ефектний вигляд, тож радимо зупинити свій вибір саме на них. Ви можете обрати лиш одну річ, яка зробить ваш аутфіт цікавішим, а можете одягнути сукню, взявши приклад з Дуа Ліпи.

Костюм

Костюм — це безпрограшний варіант для будь-якої події. У штанному варіанті ви будете виглядати брутальніше та строгіше, а якщо одягнете спідницю — як це зробила модель Ельза Госк — то створите романтичний і водночас звабливий образ.

Довга сукня

Чорна сукня — це зовсім не нудно. Гейл Бібер доводить, що таке вбрання може стати ідеальним варіантом для святкування Дня всіх закоханих. Однак від щирого серця радимо звернути на цікавіші моделі, наприклад, з глибоким декольте або чуттєвим вирізом на спині.

Червоний колір

Звісно, варто звернути увагу на червоний колір, адже він найбільше асоціюється з Днем Святого Валентина. Вам зовсім не обов'язково обирати вбрання суто в червоному кольорі. Це може бути лиш одна річ: взуття, сумка чи шарф. Однак монохромний образ матиме просто розкішний вигляд!

Корсет

Ця деталь миттєво зробить ваш образ на 14 лютого більш ефектним та сексуальним. Ви можете одягнути корсет як окремий елемент гардероба, а можете доповнити ним блузу чи піджак. В будь-якому разі це чудове стильне рішення.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми писали базове взуття на всі випадки життя. Дізнайтеся, який must have має бути у вашій шафі.

Фото: соцмережі