Базове взуття на всі випадки життя: must have у вашій шафі (ФОТО)

Практичні поради
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Кожна модниця має улюблену пару взуття і таку, що лежить для краси, тому що не зручна, але не купити було неможливо. Модельєри розповіли, що повинно бути у шафі кожної жінки, аби не опинитися босою, придумавши для себе новий імідж. Раніше ми писали, чому варто відмовитися від капронок взимку, а тепер розкажемо про універсальне і водночас стильне базове взуття.

Експерти з моди і краси назвали 7 пар взуття, які доповнять будь-який стиль відповідно до сезону. Взимку це зимові черевики та ботильйони. Вони ж підійдуть для холодної весни і осені.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Базове взуття на всі випадки життя: must have у вашій шафі (ФОТО) - фото №1

Навесну, як і восени, стильно і універсально виглядають сліпони та ботфорди. А влітку базове взуття — це кросівки, босоніжки на платформі та туфлі на високих підборах. Маючи такі пари взуття, ви завжди зможете міняти спортивний стиль на класику, і навпаки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Базове взуття на всі випадки життя: must have у вашій шафі (ФОТО) - фото №2
Базове взуття на всі випадки життя: must have у вашій шафі (ФОТО) - фото №3

Аби ваш стиль був довершеним, обирайте універсальні однотонні кольори взуття. Якщо ви зазвичай носите чорний одяг, купуйте чорне взуття. Якщо ви любитель білих кольорів — беріть біле чи молочне. Відповідно, для модниць, які обирають коричневі відтінки, підійде взуття усіх тонів капучіно чи шоколаду.

Базове взуття на всі випадки життя: must have у вашій шафі (ФОТО) - фото №4

Купуйте взуття із якісного матеріалу, аби ноги не пріли й не мерзли водночас, “породжуючи” неприємний запах. Краще мати 1 пару хорошого взуття із правильною колодкою, аніж кілька дешевих, після яких у вас болітимуть ноги.

Раніше ми писали, як вибрати бездоганну для себе сумку. Стилісти розповіли 3 секрети, на які варто звернути увагу.

Фото: Pinterest