Серця, поцілунки та багато червоного кольору: ТОП-10 дизайнів манікюру на День Святого Валентина (ФОТО)

Манікюр і педикюр
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

День Святого Валентина вже на носі, тож потрібно готуватися до цього романтичного свята. Ми вже розповідали про те, який макіяж зробити на 14 лютого, а тепер поділимося з вами найкрасивішими ідеями манікюру. Читайте та зберігайте!

Невдовзі наступить час зізнань у коханні та чарівних романтичних сюрпризів. Навіть якщо у вас немає другої половинки, це в будь-якому випадку казковий час, щоб відчути подих романтики та насолодитися приємними емоціями.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

А ще День Святого Валентина — ідеальний час, щоб підняти свій настрій яскравим та стильним манікюром. Ми відібрали вас різноманітні дизайни, які зроблять нігті справжнім витвором мистецтва.

Звісно, радимо звернути увагу на серденька, адже це безсмертна класика на День всіх закоханих. Їх можна малювати у будь-яких кольорах, а ще доповнювати різними елементами у вигляді блискіток чи каміння. Також можна нанести на нігті поцілунки — такий дизайн манікюру виглядає не тільки романтично, а й дуже звабливо. А ще радимо опиратися на рожеві та червоні відтінки, які відповідають тематиці цього свята.

Серця, поцілунки та багато червоного кольору: ТОП-10 дизайнів манікюру на День Святого Валентина (ФОТО) - фото №1
Серця, поцілунки та багато червоного кольору: ТОП-10 дизайнів манікюру на День Святого Валентина (ФОТО) - фото №2
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми розповідали про те, що в Британії зі Святим Валентином вітають домашніх улюбленців . Дізнайтеся, який подарунок припаде їм до смаку найдужче!