Спідниця плісе та джинсові куртки знов у моді весною 2024 (ФОТО)

Практичні поради

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Фото: Freepik

Модельєри показали стильні варіанти одягу на весну, які знов у моді

Квітень приносить із собою потепління, і жінки знімають теплі куртки. Замість штанів модниці все частіше обирають спіднички. Раніше ми писали про наймодніші кольори гардероба на весну, а тепер розкажемо, які речі повернулися в моду з далекого минулого.

Дизайнери показали одяг, який можна дістати із дальніх полиць. У моду повернулися довгі спідниці плісе та джинсові куртки. Їх можна носити як окремо, так і разом. Наймодніша колірна гама — срібна спідниця та синя куртка. Із взуття у тренді білі, сірі або сині кросівки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Фото: Pinterest
Фото: carriebradshawlied.com
Фото: stealthelook.com.br

Якщо ви любите більш гламурні кольори, поміняйте гаму відтінків під свій смак. Стильно виглядає кольоровий джинс. Рожева чи малинова курточка буде розкішно дивитися із білою чи золотою спідницею.

Фото: Pinterest
Фото: api.shopstyle.com

Якщо ви любите кольоровий низ, придбайте спіднички різних відтінків. Зелені, сині, червоні та жовті варіанти будуть доречними для жінок будь-якого віку. До них можна додати класичну однотонну сорочку або гольф.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Фото: Nise Almeida
Фото: Sinday Alves
Фото: Sinday Alves

Під джинсову куртку стильно одягати сукні, джинси, туніки і спортивні спіднички. Вони можуть бути як міні, так і максі. Із синьою курткою можна одягати кольорові або принтовані спіднички та кросівки або кеди. Якщо спідниця буде однотонна, модно виглядатиме джинсова куртка, оздоблена стразами та намистинками.

Фото: mrspolka-dot.com
Фото: lynsire.com
Фото: lynsire.com

Раніше ми писали, яке пальто купити на весну 2024 року. У тренді для жінок будь-якого віку — верхній одяг із принтом “гусячі лапки” від Коко Шанель.