Весняна колекція кольорових светрів O'KRYK: яскраві комбінації широкої смужки

Модні тренди
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

На фото жінка у светрі в широку смужку
Фото: okrykbrand.com

Нова весняна колекція українського бренду

O'KRYK   це український бренд жіночого одягу, заснований в 2019 році в Києві. Він пропонує вийти за грані одноманітного та звичного і дозволити собі змінюватися за допомогою одягу.

Бажання бренду O'KRYK є зробити одяг другою шкірою. Одяг, в якому гармонічно поєднуються класичний крій, актуальні, якісні матеріали, естетика мінімалізму та якісне виконання. Нова колекція яскравих светрів у широку смужку особливо актуальна після виснажливої зими. Цікаві моделі светрів можна переглянути на instagram - сторінці O'KRYK.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Для бренду притаманні принципи усвідомленої моди, де одяг не потрібно змінювати щосезону, а можна просто доповнювати вишуканими акцентами і створювати різноманітні комбінації.

Поштовхом до створення нової колекції було прагнення відкрити для себе нові форми та кольори. Цікаві поєднання гірчичного, молочного, насиченого синього та чорного кольорів, молочного, червоного та чорного, молочного, голубого, зеленого та чорного - кожен може обрати модель для свого настрою та емоцій.

Светр з вовни мериноса, з довгим рукавом, вільною посадкою, округлою горловиною та плече реглан. Яскравий светр з приємними кольорами чудово зігріє у прохолодні весняні дні та додасть вашому образу цікаву родзинку. Можна одягати з джинсами, довгими спідницями та взуттям на високій платформі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали про модний колір весни. До якого кольору в одязі потрібно придивитися вже зараз, щоб бути підготовленою до сезону.