Літній солом'яний шик: найкращі плетені сумки для спекотного сезону

Модні тренди

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Фото: temu.com

Найкращі плетені аксесуари для гардероба цього літа

Плетені сумки з соломи стали справжнім трендом майбутнього літа. Зараз це не лише аксесуар для пляжного гардероба, а справжня родзинка, яка дозволить гармонійно поєднати різні образи та створити свій неповторний стиль. Солом’яні капелюшки та сумки не втрачають своєї актуальності та дозволять створити вишуканий стиль Old Money.

Ми зібрали для вас кілька цікавих моделей плетених сумок.Такі аксесуари актуальні для романтичних прогулянок, відпочинку та ділового насиченого дня. Вони створюють романтичний настрій та можуть стати вишуканим подарунком для леді.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Найчарівніший тренд – плетені сумки. Їх можна комбінувати із casual, smart casual і романтичними образами. Обирайте у молочних та бежевих відтінках.

Фото: dhats.com.ua

Бамбукова сумочка в стилі бохо D.Hats бежева. Є оригінальним доповненням стильних жіночих образів. Така сумка добре поєднуватиметься як з легким літнім платтям, так і з грубими джинсами, шортами, комбінезоном з бавовни. Бамбукова сумочка підійде для прогулянки, романтичного побачення, походів на кафе або на пляж.

Фото: dhats.com.ua

Плетена сумка-кисет з бамбуковою ручкою.

Фото: symbol.ua/
Фото: m.laprida.ua

Mamma Mia — плетена сумка-багет з натурального очерету, має ручку з перлиною та ланцюжком, що регулюється на два положення довжини.

Фото: Castañer
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми пропонували розглянути нову колекцію окулярів від сонця. Фішка бренду полягає у виготовленні оправ з цінних порід дерева.