У передчутті літа: нова лляна колекція бренду THE LACE (ФОТО)

Модні тренди
515
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

На фото нова колекція українського бренду
Фото: thelace

До літніх речей можна придивлятися заздалегідь

Українські компанії створюють надзвичайно вишукані та зручні речі. THE LACE – це бренд лаконічного жіночого одягу з елегантною естетикою, яка надзвичайно пасує жінкам будь-якого віку. Всі колекції бренду підкреслюють індивідуальність, жіночність та впевненість у своїх силах.

THE LACE постійно вдосконалюється, додає делікатні акценти та створює бездоганні лінії та форми, щоб одяг мав ідеальну посадку на жіночих формах. У новій лляній колекції бренд попіклувався про широкий асортимент, де можливо легко знайти стилістичні рішення для будь-яких подій та настрою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Сорочка з коротким рукавом на зав'язках молочного кольору. Підкреслює грацію та легкість і надає шарму. 

На фото сорочка з льону
Фото: thelace

Лляний костюм у бежевому кольорі, що ідеально підійде для ділових зустрічей, офісу або ж для приємних моментів із чашкою улюбленої кави. Доповнити його можна ременем-шнурком контрастного кольору.

Витончена сукня міді з натурального льону з ефектним декоративним вирізом на талії і двома класичними відтінками на вибір - чорний та молочний.

Linen Collection`24 дарує відчуття невагомої свободи та природної вишуканості з спокусливим мінімалізмом. Такий одяг дозволить почуватися стильно і комфортно посеред спекотного літа.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, що цього року у моді будуть панувати фіолетові відтінки в одязі та аксесуарах. Сукні, костюми, сумки чи сорочки - обирати лише вам.