Що буде, якщо покласти мило у кишеню одягу? Маловідомий, але надзвичайно дієвий лайфхак!

Лайфхаки

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Багато побутових проблем можна вирішити за допомогою звичайного мила. Для миття можна використовувати тверде та рідке мило. А для хитрощів у побуті знадобиться шматок твердого мила.

У будинку завжди знайдеться нове, не розпаковане мило. Цікавий спосіб розв'язати проблему появи молі та позбутися неприємних запахів у гардеробі, пропонує ukr.media.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Це надзвичайно простий, дієвий, безпечний та ефективний спосіб. Якщо ви помітили у вашій шафі міль, не поспішайте купувати хімічні засоби. Для початку спробуйте покласти у кишеню куртки, шуби чи пуховика шматок  дьогтьового або господарського мила. Щоб не забруднити одяг, загорніть його у папір, шкарпетку чи паперовий рушник.

Для кращої ароматизації у шафі можна замінити мило на ароматизоване з запахом лаванди, м'яти, цитруса. Аромат триматиметься довгий час і відлякуватиме шкідників від одягу.

Найкраще для цього способу використовувати новий шматок мила. Для більшого ефекту можна покласти 2-3 шматки у кишені одягу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, чим можна замінити мильницю у ванній кімнаті. Скористайтеся способом, завдяки якому мило більше ніколи не розмокне.