Навіщо досвідчені господарки кладуть мило не в мильницю, а на губку? Лайфхак, який змінить ваш побут

Лайфхаки
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Куди краще класти брускове мило в ванній кімнаті? На перший погляд, відповідь на це питання здається очевидною: в мильницю, оскільки саме ця невелика коробочка призначена для зберігання мила. Однак досвідчені господарки так не думають.

Кладете мило в мильницю? Це не дивно, адже це дуже зручно. Проте таке рішення має один досить серйозний недолік: мило, зберігаючись таким чином, може стати сильно вологим.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Причина — у відсутності отворів та в наявності рельєфного дна в коробочці. Щоб уникнути цього негативного наслідку, багато господинь використовують замість спеціальної місткості найзвичайнішу кухонну губку!

Для чого класти мило не в мильницю, а на губку?

Після миття рук просто покладіть мило на губку. М'яка губка вбере всю вологу, тому тверде мило залишиться сухою — не розмокне та не розкисне. Завдяки цьому використання мила буде набагато зручнішим, а сам продукт довше зберігатиметься у гарному стані. А ще брускове мило не доведеться викидати раніше через неправильне зберігання в мильниці та несвоєчасне виливання нагромадженої води.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми розповідали про те, для чого призначена верхня дірка у ванній . Мало хто знає, що вона там не просто так!