Нове життя для старих м'яких іграшок: 5 цікавих ідей використання

Лайфхаки

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

У будинку де живуть діти є велетенська кількість м'яких іграшок. Зазвичай, діти обирають 2-3 улюблених, а інші лише займають місце та вбирають у себе пил, як і безліч сувенірів , яким важко знайти місце у кімнатах.

Іграшки, які просто сидять без діла і не використовуються для ігор можна перетворити на дивовижні речі. Багато цікавих ідей для іграшок, з якими не хочеться розлучатися, пропонує lifehack.segodnya.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
  1. Затишна подушка

З улюбленої іграшки можна пошити подушку на стільчик. Вона матиме креативний вигляд, додасть затишку та сидіти буде зручно, м'яко та приємно.

  1. Сумка

Цілком можливо переробити іграшку на сумку чи рюкзак. Для цього вийміть середину, пришийте кишені та ручку і цікавий аксесуар - готовий. Також можна використати голову іграшки і зробити з неї гаманець, достатньо вийняти наповнення і вшити змійку.

  1. Органайзер

Пришийте до іграшки якнайбільше кишеньок і повісьте біля письмового столу. Так дрібнички та канцтовари не будуть губитися. Ще один варіант - розпороти і повісити на крісло чи диван. У кишенях зручно зберігатимуться пульти, мобільні гаджети та газети.

  1. Скульптура

Іграшку цілком можливо перетворити на прикрасу саду та ділянки, або ж поставити на порозі. Для цього її необхідно вмочити у суміш клею і цементу та дати добре підсохнути. Потім розфарбувати у будь-який колір чи лишити так. Можна створити цілий зоопарк на ділянці.

  1. Місце для відпочинку

Якщо ж іграшок багато і вони постійно використовуються, можна зібрати їх в одне місце. Візьміть велику підковдру на блискавці та наповніть її іграшками. Можна зав'язати мотузкою та відокремити місце для сидіння і голови. Так у дитячій кімнаті з'явиться чудове м'яке місце, з якого, за потреби, легко дістати необхідні іграшки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, що зробити з ялинкою після новорічних свят. Не поспішайте викидати, адже для неї можна придумати багато цікавих та корисних застосувань.