Що станеться, якщо покласти лимон на сковорідку: результат вас приголомшить

Лайфхаки

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Фото створене за допомогою ШІ, Хочу.ua

Способи, які допоможуть позбутися запаху риби на кухні

Страви з риби значно частіше з'являлися на столі, якби не проблема з різким, неприємним запахом після смаження. Адже господині знають, що найважче позбутися рибного смороду та тютюнового диму у приміщенні.

Запах риби може просочуватися по всьому будинку. Навіть ретельне провітрювання не завжди допомагає, а розпилення ароматичних спреїв здатне лише погіршити ситуацію. Досвідчені кулінари знають дієвий спосіб позбутися неприємного запаху і продовжувати готувати з насолодою, розповідає gsminfo.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Для цього способу знадобиться один або кілька лимонів. 

Спосіб №1

Візьміть один лимон і проколіть фрукт з усіх сторін. Далі нагрійте сковорідку та просмажте цитрус кілька хвилин. Сік, який витікатиме з лимона підігріваючись на пательні заполонить приємним ароматом всю кухню і кімнати.

Спосіб №2

Візьміть 1-2 лимони та наріжте на скибочки. Потім проварюйте у воді 5-10 хвилин, вимкніть плиту і залиште охолоджуватися. Аромат цитруса буде витати у повітрі довгий час, а про запах риби ви навіть не згадаєте.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, яким чудовим способом можна за секунду змінити сміттєвий пакет . З такою порадою ви навіть рук не забрудните.