Скажіть "стоп" запаху тютюну! Як швидко позбутися смороду у приміщенні

Лайфхаки
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

На фото жінку турбує неприємний запах у кімнаті
Фото: vencon.ua/

Усунути запах цигарок простими способами

Люди, які не палять дуже сильно реагують на запах тютюнового диму, особливо у приміщенні. З часом сморід накопичується і стає просто жахливим. Навіть ретельне провітрювання не може розв'язати цю проблему.

Кілька порад допоможуть позбутися або звести запах тютюну у приміщенні до мінімуму. Myhomebook рекомендує кілька порад, які дійсно ефективно працюють з неприємним смородом після паління.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як прибрати запах цигаркового диму у приміщенні

Порожня і чиста попільничка . Регулярно спустошуйте попільничку і вимивайте її начисто. Недопалки можуть смердіти довгий час, тому не потрібно залишати їх у попільничці.

Регулярне провітрювання. Після кожного перекуру відкривайте вікно, щоб впустити у кімнату свіже повітря.

Кавова гуща. Якщо використаною кавою заповнити попільничку, запах буде практично непомітним. Також можна поставити мелену каву біля попільнички.

Оцет. Змішайте воду з оцтом та розпилюйте періодично у кімнаті. Це допоможе усунути запах.

Лимон. Поріжте фрукт на скибочки та прокип'ятіть його. Аромат лимону нейтралізує запах та у кімнаті буде приємно пахнути довгий час.

Оббивка меблів. Ви напевно помічали, що тканини добре поглинають запахи, тому з часом димом починають смердіти штори, дивани та килими. Регулярно очищуйте їх спеціальними засобами для оббивки, а для інших тканин використовуйте текстильний спрей.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, якими способами прибрати запах старості у будинку . У цьому допоможуть прості ефективні розчини, приготовані самостійно.