Відбілювання рушників по-японськи: спосіб для дивовижної білизни рушників

Лайфхаки

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Фото: ikea.com

Чисті рушники завжди мають бути під рукою

Під час приготування їжі, особливо перед святами чи вечірками використовується багато рушників. Щоб постійно не купувати нові, потрібно знати, як ефективно відіпрати їх від жиру та відбілити в домашніх умовах.

Надзвичайно ефективний спосіб, якій з легкістю повертає рушникам попередній вигляд, господині назвали японським. Цей метод дозволяє рушникам мати вигляд, наче щойно придбаних, розповідає ukr.media.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Цей процес складається з двох етапів: замочування та полоскання.

Відбілювання рушників по-японськи

Нагріваємо 10 л води у великій каструлі чи посудині. Додаємо у воду 2 ст.л гірчичного порошку, 1 ст.л рослинної олії та 1 ст.л оцту. Збираємо брудні рушники і кладемо у розчин, який попередньо добре розмішали. Рушники мають побути у розчині 12 годин.

Для полоскання знадобиться холодна і гаряча вода. Основне, спочатку потрібно виполоскати рушники у холодній воді, а тоді у гарячий. Якщо робити все за цим методом, вас потішить відмінний результат.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Такий спосіб поверне тканині чудову білизну, видалить стійкі жирні плями та позбавить запаху застарілої їжі. Тому не поспішайте викидати брудні кухонні рушники, а скористайтеся таким простим способом.