Старі кухонні рушники вже не врятувати? На допомогу прийде перевірений метод наших бабусь

Лайфхаки
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

На перший погляд, може здатися, що відпарити кухонні рушники — це завдання вкрай просте. Досить закинути їх в барабан пральної машинки та додати порошок чи гель для прання. Але такий підхід актуальний лише у випадку, коли немає серйозних забруднень. Про те, як врятувати найбрудніші кухонні рушники, читайте в нашому матеріалі на HOCHU.ua!

Здається, що ваші кухонні рушники вже "віджили" своє? Їх ще можна врятувати. Однак для того, щоб позбутися плям та неприємного запаху потрібно трохи більше старанності.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Досвідчені господині рекомендують використовувати кілька корисних хитрощів, щоб швидко та ефективно відновити текстиль. Наприклад, одним з ефективних методів є використання господарського мила та лимонної кислоти.

Брусочок господарського мила слід натерти на тертці та розчинити в тазі з гарячою водою. Рушники рекомендується замочити в такому розчині на годину. Після цього треба добре викрутити рушники, а на плями висипати лимонку.

Через півгодини-годину речі слід промити у холодній воді та висушити. При необхідності текстиль можна також прати у пральній машинці при 60 градусах.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми розповідали, як правильно точити ножі , щоб вони швидко не затупилися. Не пропустіть поради експертів!