Разом з одягом чи окремо? Як прати кухонні рушники

Лайфхаки
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Іноді, коли ми поспішаємо максимально швидко виконати домашні справи, навіть не здогадуємося про деякі важливі моменти. Наприклад: брудні кухонні рушники прати разом з іншими речами чи краще робити це окремо.

Рушники, якими ми користуємося на кухні, швидко забруднюються і потребують частого прання. Деякі господині збирають більшу кількість протягом тривалого часу і перуть окремо, а інші закидають їх у машинку разом з іншою білизною, розповідає ukr.media.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Разом з одягом чи окремо? Як прати кухонні рушники - фото №1
Фото: main

Без рушника на кухні просто не обійтися. Господині підбирають їх під свій інтер'єр і постійно використовують. Хочеться, щоб вони завжди були чистими, тому потрібно регулярно прати. Але коли вони дуже брудні та просочені жиром, чи можна класти у пральну машинку разом з одягом?

Прати разом з іншими речами рушники можна. якщо дотримуватися таких правил:

  • потрібно вибрати правильну температуру води;

  • не нижче 60 ° C;

  • не бажано використовувати кондиціонери.

Якщо рушники сильно забруднені краще попередньо їх замочити. Після прання часто залишається неприємний запах на рушниках. Позбутися його можна за допомогою замочування у безбарвному оцтовому розчині.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, як можна подарувати нове життя старим кухонним рушникам. Тут допоможе перевірений спосіб наших бабусь.

Головне фото: The Spruce