Геніальний спосіб вирішити популярну проблему: навіщо господині час від часу "прасують" сіль?

Лайфхаки

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Колаж Хочу!

Економний спосіб для розумних господинь

Прасування речей — одна з буденних турбот багатьох господинь. Як зробити набагато простішим цей нудний процес, ми вже розповідали, а тепер розкажемо, як вирішити одну популярну проблему, яка часто виникає з праскою.

Нерідко стається так, що одяг намертво прилипає до підошви праски. Зрозуміло, що відшкрібати його ножем ніхто не буде. Але ж проблему треба якось вирішити, інакше прилад буде непридатним до використання 😭 У цьому випадку на допомогу приходить звичайна сіль! Як її правильно застосовувати, розповідає pixelinform.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як “прасувати” сіль, щоб прибрати пригорілі залишки з підошви праски

Якщо щось пішло не за планом і на підошві праски виявились пригорілі частинки одягу, достатньо скористатися цим лайфхаком, щоб повернути нормальний стан приладу. Для цього нам знадобиться картон або інший щільний папір (листок з альбому для малювання, ватман абощо) і пів жмені солі.

Кладемо картон на тверду рівну поверхню і висипаємо сіль. Праску вмикаємо у мережу і чекаємо, доки добре прогріється, а тоді відмикаємо. Ще гарячою праскою починаємо “прасувати” сіль на картонці, приділяючи особливу увагу тому місцю, де лишився шматок пригорілої тканини. Далі лишається тільки дочекатися повного остигання підошви, щоб зняти усі залишки.

У більшості випадків цей хитрий трюк позбавить вас необхідності застосовувати агресивну хімію чи взагалі йти за новою праскою 🤗

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також дізнавайтеся, як випрати речі у машинці, якщо закінчився пральний порошок. “Великому пранню” бути, якщо ви знаєте про ці 3 замінники порошку!