Можна торкатися без проблем: з яким засобом не буде слідів пальців на техніці та дзеркалах

Лайфхаки

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Фото: hystota.ua

Саморобний засіб позбавить відбитків пальців на скляних поверхнях

Багато господинь добре знають, як важко позбутися слідів пальців на моніторі, дзеркалі чи телевізорі. Постійно ходити з ганчіркою і нескінченно полірувати - не варіант…Тому ми знайшли засіб, після застосування якого можна не боятися лишити відбитки долонь, адже слідів зовсім не лишиться.

Цікавий спосіб позбутися слідів на блискучих поверхнях пропонує канал Місто Майстрів. Саморобний засіб чудово працює на дзеркалах, моніторах та скляних поверхнях у всьому домі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Що знадобиться для розчину

  • Оцет;

  • вода;

  • пляшка з розпилювачем;

  • мийний засіб для посуду.

Як зробити засіб від слідів

У пляшку з розпилювачем наливаємо 1 ст.л оцту, 2 ст.л мийного засобу для посуду, 100 мл води та добре змішуємо. Наносимо зроблену суміш на потрібну поверхню та ретельно протираємо м’якою ганчіркою або спеціалізованою - з мікрофібри. Після нанесення ви можете торкатися пальцями, долонями до поверхні і не залишати жодного сліду.

Особливо це буде приємним бонусом для матусь з маленькими дітьми, які обожнюють лишати свої долоньки (і не тільки) на будь-яких блискучих поверхнях.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, як прибрати липкі сліди від скотчу на вікні. Адже відмити їх буває надзвичайно важко, навіть спеціалізованою хімією.