Позбавитися смороду взуття за одну ніч: 4 найефективніші способи без прання

Лайфхаки
617

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Смардить взуття. Фото6 pixabay

Проблема зі смородом взуття особливо актуальна влітку

У спекотну пору ноги у взутті починають пахнути надзвичайно швидко. Але не завжди є можливість змінити на іншу пару чи випрати взуття. Тому потрібно знати, які чудові способи можуть позбавити неприємного аромату досить швидко.

Якщо ви відчули, що ваша пара взуття почала мати неприємний запах, варто застосувати дієві та перевірені лайфхаки. Які саме варіанти дозволять почуватися комфортно і забути про жахливі аромати, розповідає канал Місто Майстрів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

№1 - шматок мила

Якщо взуття почало смердіти, достатньо покласти на ніч по шматку мила з приємним запахом. На ранок від смороду не залишиться і сліду.

№2 - пакетики чаю

Досить дієвий та перевірений спосіб, щоб позбавитися запаху у взутті. Чайні пакетики абсорбують неприємні аромати та вологу.

№3 - сода

Насипте у тканину або шкарпетку 3 ст. л соди та покладіть у кожне взуття з неприємним запахом. Достатньо однієї ночі, щоб позбутися ароматів.

№4 - перекис водню

Потрібно змочити ватний диск чи вату перекисом водню та ретельно витерти середину взуття. Залишити добре підсохнути.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Всі ці способи допомагають позбутися неприємних ароматів і забезпечують комфортне носіння. Раніше ми розповідали, як позбутися котячих міток, якщо домашній улюбленець помітив вашу пару.