"Ароматне" взуття більше не турбуватиме: як прибрати сморід з кросівок

Лайфхаки
1 155
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

На фото пара кросівок
Фото: journal

Чудові способи для усунення неприємного аромату у взутті

Надмірна вологість. дощ, калюжі часто стають причиною появи неприємного запаху. Тому потрібно ретельно висушувати пару після взування та обробляти її водовідштовхувальними спреями.

Сухе взуття це запорука здоров'я та комфорту. Щоб швидко прибрати сморід з улюблених чобіт чи кросівок скористайтеся простими порадами, рекомендує pixelinform .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Неприємний запах у взутті з'являється, коли пара мокріє. У вологому середовищі розмножуються бактерії. Тому у пригоді стануть чудові поради, які знадобляться у різну пору, адже влітку ноги мокріють від спеки.

Які речі допоможуть прибрати неприємний запах:

Чайний пакетик. Покладіть у взуття 1-2 невикористаних пакетики з чаєм. Вони швидко вберуть вологу і абсорбують неприємний аромат.

Шкірка апельсина чи мандарину. Не викидайте шкірки від цитрусових, адже у підсушеному стані вони чудово приберуть сморід у взутті. Просто покладіть шкірки на ніч у взуття.

Активоване вугілля. Ці недорогі таблетки здатні швидко ввібрати неприємні запахи та підсушити взуття. Краще подіють, якщо подрібнити їх та покласти у марлю.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, як повернути чудовий вигляд взуттю з замші . Допоможе простий ефективний трюк за копійки.