Покладіть у взуття цю спецію і забудьте про жахливий сморід (ЛАЙФХАК)

Лайфхаки
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

На фото різне взуття
Фото: https://mida.style/

Кулінарні спеції потрібні не лише для страв

Зазвичай, люди не мають звички перевзуватися протягом дня. Тому з часом неприємний аромат приносить дискомфорт, адже ноги потіють від перепаду температури. Впоратися з смородом взуття можна за допомогою швидкого способу, який не потребує прання.

Коли у людини є кілька додаткових пар взуття, вона може випрати його, щоб позбутися неприємних ароматів. А у випадку наявності лише однієї улюбленої пари, чудово допоможе звичайний лавровий лист, який варто носити з собою у сумці, розповідає santeplusmag.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Неприємний запах може приносити роздратування не лише власнику, а й людям, які знаходяться поруч. Лавровий лист це економічно вигідний, простий і безпечний спосіб позбутися смороду зі взуття.

Як позбутися запаху з взуття за допомогою лаврового листа

Лавровий лист володіє антибактеріальними властивостями та природним ароматом та чудово нейтралізує сторонні запахи і додає взуттю свіжості. Неприємні запахи часто викликані розмноженням бактерій і грибків у вологому та теплому середовищі всередині взуття.

Для ефекту потрібно покласти кілька листочків лавра у кожен черевик та залишити його на ніч. Для хорошого результату потрібно проводити процедуру раз на тиждень. Також дозволяється залишати листя у взутті під час постійного носіння. Лавровий лист висушує середовище взуття, делікатно ароматизує та ефективно запобігає розвитку мікроорганізмів всередині взуття.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, що робити зі взуттям, яке помітив котик. Адже цей сморід прибрати буває надзвичайно важко.