Які хитрощі можна робити за допомогою пилососа? Секрети досвідчених господинь

Лайфхаки

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Використання пилососа не за призначенням. Фото: tomdom.com.ua

Не усі знають, що за допомогою пилососа можна робити багато речей

Пилососити - це найпростіше заняття з домашніх обов’язків, яке часто довіряють навіть дитині. Але попередньо потрібно провести інструктаж, які речі не можна пилососити у будинку.

Кілька цікавих хитрощів допоможуть розв’язати багато побутових проблем. Як можна використати пилосос не лише для прибирання пилу, розповідає meta.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Знайти дрібні речі. Закріпіть на шланг пилососа капронову шкарпетку за допомогою резинки та зможете дістатися важкодоступних місць, адже саме там часто “відпочивають” загублені крихітні деталі на кшталт сережок чи монет.

Заломи та вм’ятини. Якщо ви переміщували меблі чи важкі предмети і на килимі лишилися вм’ятини - усунути їх допоможе пилосос. Потрібно покласти на продавлені місця кубик льоду та дочекатися, поки розтане. Далі розгладьте його пальцями і пилососом надайте відповідну форму.

Аромат. Спробуйте додати при прибиранні у мішок для пилососа ложку кориці, ватну кульку з кількома краплями улюбленої ефірної олії чи трохи ванільного порошку. Під час роботи з пилососом ви відчуватимете приємний аромат, який проникатиме у кожний куточок. А це досить важливо, якщо не вдається позбутися запаху домашніх тварин.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, як потрібно правильно пилососити. Має значення не лише вчасне очищення, а й техніка прибирання.