А чи вмієте ви пилососити правильно? Важливі моменти, про які знають не всі

Лайфхаки
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Приступаючи до генерального прибирання у будинку, важливо пам'ятати про речі, які ми зазвичай забуваємо у процесі. Наприкінці все виблискує чистотою, але якась дрібничка може зіпсувати настрій від чистоти прибраного дому.

Напевно вже практично не залишилося сімей які у прибиранні використовують віник. Застосовувати пилосос - це як їсти виделкою, а не руками. Проте чи знаєте ви нюанси правильного використання пилотяга, розповідає ukr.media .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ваш пилосос потребує регулярного і якісного обслуговування. Брудний інвентар призведе до втрати часу, можливого зламання і неякісного результату.

Правила, про які потрібно пам'ятати:

  • Щітка порохотяга чиститься після кожного прибирання;

  • не чекайте повного заповнення контейнера для сміття, краще чистити коли він наповниться пилом на третю частину;

  • раз на місяць перевіряйте і очищайте фільтр.

А чи вмієте ви пилососити правильно? Важливі моменти про які не всі знають - фото №1

Пилососьте не поспішаючи, не пропускаючи забруднених місць. Ця техніка не любить швидких рухів і ривків. Застосовуйте агрегат у кількох напрямках: не лише смугами, а й вперед і назад або навколо себе. Починайте процес від кінця кімнати до початку. Або, як варіант - спочатку прибираєте місця скупчення найбільшого пилу.

Килими, покриття і підстилки пилососити потрібно з обох сторін, не забуваючи про бічні сторони, які гарно затримують пил. Мало хто піднімає меблі і пилососить ніжки, також забуваючи про пил під радіаторами, холодильником і ліжками.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Турбуватися про чистоту вашої оселі варто не лише перед приходом гостей, а й для власного задоволення . Якісне прибирання забезпечить не лише чистоту, а й свіжість і легкість повітря.

Головне фото:Freepik