Виходимо за рамки стандарту: ексклюзивний новорічний декор 2024 (ФОТО)

Дизайн та інтер'єр

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Оздобити домівку до Різдва і Нового року можна по-різному. Є стандартні прикраси, є те, що можна створити своїми руками. Раніше ми писали, як зробити камін із коробок , а тепер розкажемо, як рамка може стати модною прикрасою новорічного інтер'єру.

Новорічну прикрасу із рамки можна придбати готову, можна зробити своїми руками. Для цього візьміть основу — сформуйте підрамник у рамку будь-якого розміру. Або ж візьміть стару рамку, яку хочете реставрувати.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Найкраще рамку фарбувати балоном або акриловою фарбою. Якщо ви реставруєте стару, очистіть її від попереднього матеріалу, зашліфуйте і покрийте ґрунтовкою. Прикраси на рамку легко прикріплювати гарячим клеєм.

Усередину рамки можна розмістити новорічні кульки, штучні гілки ялини, шишки, горіхи, зимові статуетки, бант зі стрічки. Саму рамку можна оздобити сніжинками або намистинками. На стіні будуть гарно виглядати 3 або 4 схожі рамки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали, як нестандартно нарядити ялинку. Дизайнери показали, як за допомогою кульок можна зробити ефект градієнту і омбре.

Фото: Pinterest