Рожеві стіни із малюнком: дизайнери показали новинку в інтер'єрі (ФОТО)

Дизайн та інтер'єр

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Рожевий колір може бути не лише гламурним. Його пудрові відтінки дарують затишок та надихають. Раніше ми писали про модні спальні у зеленому кольорі, а тепер розкажемо, як можуть виглядати рожеві стіни.

Якщо ви хочете зробити кімнату в рожевих відтінках і з декором, зверніть увагу на пропозиції дизайнерів. Світлі кольори можна поєднати із допоміжними контрастними або такими ж спокійними. А ще гарно додати на стіну художню розпис або фотошпалери.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
decor.dotObsessed4interiors

Якщо ви любите контрастний дизайн інтер'єру, обирайте кольори фуксії, темний малиновий та яскраві рожеві. До них пасують смарагдовий, золотий, білий, молочний, темно-синій і чорний. Ніжні рожеві відтінки гарно поєднуються із молочним і такими ж приглушеними кольорами. Наприклад, ледве помітний рожевий буде гарно виглядати із зеленим, блакитним і жовтим.

Тоді малюнок можна розмістити на стіну суміжного кольору. Якщо ви хочете оздобити саме рожеву, відтініть його цими ж тонами, або намалюйте чорним контуром.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
motawaqaSURYV._.alery PersonalPinterestposterstore.com

Нагадаємо, раніше ми писали про старомодні кухні. Дизайнери показали, які поєднання кольорів, стін і меблів давно не в тренді та не затишні.

Головне фото: bossvariety1