Меблеві тренди 2024: наймодніші деталі (ФОТО)

Дизайн та інтер'єр
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Дизайнери показали, які деталі меблів додадуть вишуканості та шарму для вашої оселі. Раніше ми писали, як може виглядати вітраж на вікні, а тепер розкажемо, які меблі купити, аби зробити ультрамодний інтер'єр.

До вашої уваги — 3 меблевих тренди 2024 року, пише realsimple.com . Зверніть увагу на ці деталі, і вам буде легко довершити свій інтер'єр. Завдяки таким нюансам ваші кімнати будуть стильні, затишні та гармонійні.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

1. Дрібні візерунки

У моді — сміливі візерунки. Обирайте меблі з яскравими принтами птахів, тварин або рослин. Скромні смужки чи клітинка відійшли на задній план. Не бійтеся експериментувати із кольорами.

Меблеві тренди 2024: наймодніші деталі для дому (ФОТО) - фото №1
iansnow.comMarianne Johnson

2. Насичені, багаті кольори

Якщо ви хочете купити меблі, зверніть увагу на коштовні, насичені відтінки. У тренді — смарагдовий, темно-синій, бордовий та інші. Вони пасують і до дерева, і до білих стін, додаючи вишуканості для інтер'єру.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Меблеві тренди 2024: наймодніші деталі для дому (ФОТО) - фото №3
Pinterest
Меблеві тренди 2024: наймодніші деталі для дому (ФОТО) - фото №4
selsey.pl

3. Деталі оббивки

У тренді — акцент на оббивку м'яких меблів. Мова іде не лише про вигини та деталі. Зверніть увагу на фланцеві шви та фактурний текстиль.

Меблеві тренди 2024: наймодніші деталі для дому (ФОТО) - фото №5
idealdesign.pl
Меблеві тренди 2024: наймодніші деталі для дому (ФОТО) - фото №6
Pinterest

Раніше ми писали, який дизайн кухні вийшов зі моди. Експерти показали старомодні меблі та поєднання кольорів, які час забути.

Главное фото: linwoodfabric.com