В моду увійшли зелені спальні: найкращі дизайни інтер'єру 2024 (ФОТО)

Дизайн та інтер'єр
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Зелений колір та його відтінки заспокоюють і розслабляють. Водночас, вони надихають людину. Якщо ви хочете зробити ремонт у спальні, зверніть увагу на запропоновану кольорову гаму. Раніше ми писали про старомодний дизайн для цієї кімнати, а тепер покажемо найкращі ідеї для 2024 року.

Дизайнери показали трендові варіанти інтер'єру спальні 2024 року. Вони виконані у зелених відтінках. Цей колір основний, а поруч — допоміжні.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Якщо ви любите насичені та контрастні кольори для спальні, обирайте болотяний, темний зелений, смарагдовий, нефритовий, вірідан, камуфляжний чи хакі. Ці відтінки гарно поєднуються із молочним кольором та коричневим деревом. Наприклад, стіни можуть бути темно-зеленими. Ліжко покрийте текстилем такого ж відтінку. Тоді меблі можуть бути дерев'яними, коричневого кольору, а тюль та декоративні елементи — білі та молочні.

В моду увійшли зелені спальні: найкращі дизайни інтер'єру 2024 (ФОТО) - фото №1
Pinterestdgexp.deShimanskaya_ART

До темного зеленого також пасує золотий колір. Якщо замість коричневого дерева ви оберете молочні відтінки підлоги та меблів, додайте декор, ручки і освітлення, яке буде виконане під золото.

В моду увійшли зелені спальні: найкращі дизайни інтер'єру 2024 (ФОТО) - фото №4
Bedroom Decor & Ideas

Якщо ви любите світлі зелені відтінки, зверніть увагу на бліді та пудрові варіанти зеленого. Вони можуть бути похідними від кольорів м'яти, цитрусового, трилисника, морського зеленого чи оливкового. Ці тони бездоганно поєднуються із білим, молочним, світлими бежевим та жовтим, рожевим пудровим та іншими приглушеними відтінками.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
В моду увійшли зелені спальні: найкращі дизайни інтер'єру 2024 (ФОТО) - фото №5
KEEPARIS INTERIOR BARHomeHavenDecorBedroom Decor & IdeasWell-Trained Mind Press

Чим світліші тони спальні, тим більше декору можна додати. Наприклад одна стіна може бути повністю оздоблена фотошпалерами або художнім розписом. У моді — зображення листя чи дерев.

В моду увійшли зелені спальні: найкращі дизайни інтер'єру 2024 (ФОТО) - фото №9
Shimanskaya_ART

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як вибрати бездоганні штори для кімнати. Експерти розповіли 3 секрети, які допоможуть придбати найкращий текстиль для вашого інтер'єру.