Альтернативи грошовому дереву: 5 рослин, які притягнуть у ваш дім достаток

Сад і город

Марія Дума

Редакторка стрічки новин

Ми розповідали, які кімнатні рослини можуть становити потенційну загрозу вашим улюбленцям. Тепер ділимось переліком рослин, які можуть замінити популярне “грошове дерево”.

Назва цієї рослини - товстянка, і вона є однією з найпопулярніших кімнатних рослин. Вважається, що вона приносить у дім достаток і фінансове благополуччя. Про інші рослини, які мають схожі властивості, розповіли на 24tv.ua.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Заміокулькас

Заміокулькас, або доларове дерево, є ще одним популярним варіантом для дому. Він має товсті, м'ясисті листя, які схожі на монети. За міфологією, заміокулькас притягує гроші і успіх у фінансових справах.

Заміокулькас невибагливий у догляді. Він добре переносить сухе повітря і не вимагає частого поливу.

Сансевієрія

Ця рослина також є хорошим вибором для будинку. Вона вважається рослиною-захисником, яка оберігає від негативної енергії. Крім того, сансевієрія захищає від шкідників і хвороб інші рослини в будинку.

Вона може переносити яскраве світло, але також добре росте в тіні. А ще не вимагає частого поливу.

Драцена

Це екзотична рослина, яка привертає увагу своєю пишною кроною. Вона вважається рослиною-талісманом, яка приносить удачу в усіх починаннях.

Драцена невибаглива у догляді. Вона вимагає регулярного поливу, але не слід перезволожувати ґрунт.

Філодендрон

Філодендрон є довговічною рослиною, яка може рости в будь-яких умовах. Вважається, що філодендрон притягує достаток і благополуччя.

Філодендрон невибагливий у догляді. Він може переносити як яскраве світло, так і тінь.

Пахіра

Це екзотична рослина, яка має цікаву форму. Вважається, що це рослина-талісман, яка приносить удачу в кар'єрі та фінансових справах і допомагає розкрити творчий потенціал.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

При виборі рослини для дому важливо враховувати свої особисті уподобання. Також ми розповідали, які рослини люблять тісні горщики.