Розумні дачники обирають його: найкраще органічне підживлення для вишні, черешні та сливи, щоб гарно вродили

Сад і город

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Фото: jardineriaon.com

Виходить дуже бюджетно та ефективно!

Якщо у вашому садку вишні й черешні дають дуже посередній врожай, не поспішайте їх викорчовувати! Вся справа може бути у тому, що їм просто бракує певних елементів, аби давати багато солодких, соковитих плодів! І ми знаємо, як це виправити!

Яке органічне добриво слід внести під ці плодові дерева, щоб не “годувати” їх хімією, знає Ukr.Media . Зазначається, що це ж підживлення чудово підходить і для сливи. А найголовніше, що достатньо всього один раз внести цю підгодівлю, аби наприкінці сезону отримати небувалий врожай!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Почнемо з того, що вносити це органічне підживлення під вишню, черешню та сливу найкраще буде ще під час цвітіння дерев. Що для цього потрібно:

На відро з 10 л води беремо 1 л деревної золи, а для посилення ефекту додаємо у розчин 1 склянку 9% оцту (це приблизно 200 мл).
Розчин залишаємо на 30 хв настоятися, а потім рясно поливаємо ним плодові дерева. Тільки майте на увазі, що на кожне дерево потрібно давати 1-3 відра спеціальної підгодівлі, залежно від віку та розміру вишні, черешні або сливи.

Звучить просто, а ефект вражає! Обов’язково спробуйте у цьому сезоні! 😌

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми також розповідали, яким популярним препаратом категорично забороняється обробляти сад навесні. Багато дачників початківців допускають цю помилку, а згодом не можуть зрозуміти, що сталося і чому дерева хворіють, а бджоли — мруть одна за одною.