З цим підживленням втомитесь збирати кабачки на городі: що додати у воду (ВІДЕО)

Сад і город

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Чим підживити кабачки у червні для великого врожаю. Фото: Hochu.ua

Обов'язкове червневе підживлення для кабачків, з яким врожай буде небаченим

Раніше ми розповідали про ідеальний сорт кабачків, що дає шалений врожай, якому заздритимуть усі сусіди. А тепер розповімо, як з будь-якого сорту отримати максимум, провівши всього одне підживлення в червні.

Секретами гігантського врожаю ділиться на своєму youtube-каналі "Наша дача!" український дачник з Київщини. Чоловік назвав одне “секретне” добриво, з допомогою якого врожай кабачків буде настільки великим, що втомитесь збирати його все літо 😅

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Рука втомиться збирати врожаї на кабачках — одне-єдине підживлення, яке вирішує всі питання! Чим та як підживити кабачки для рясних урожаїв — у цьому відео!
— пише дачник-блогер.

За його словами, те, скільки плодів зможе дати один кущ кабачків, залежить від його величини. Тобто дуже важливо на початку сезону наростити чим більшу зелену масу куща та його розмір.

Як приготувати домашнє добриво курник для підживлення кабачків?

Для нарощування розміру куща кабачків потрібне одне просте органічне добриво, яке називається “курник”. Готується воно дуже просто: беремо чистий термооброблений курячий послід і заливаємо водою у пропорції 1:1. Вже за 3-4 дні добриво буде готове до подальшого застосування.

Як застосовувати курник?

Все дуже просто: беремо 0,5 л концентрату курника і розводимо у 10 л води. Для гарного ефекту достатньо дати під кожен кущ кабачків по одному ковшу добрива. Однак пам’ятайте, що це підживлення “наганяє” зелену масу, тож застосовувати його потрібно ще ДО ПОЧАТКУ ПЛОДОНОШЕННЯ.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також ми розповідали, чим підживити кабачки, щоб вони не гнили. Ці два методи допоможуть не тільки захистити плоди, а й збільшити їх кількість протягом сезону.