День ангела Ксенії: найкрасивіші картинки та листівки, якими можна привітати з іменинами

Усі свята

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

24 січня українці відзначають День пам'яті преподобної Ксенії за новим календарем. Ми вже писали про те, що не можна робити цього дня, а в цьому матеріалі ви знайдете найкрасивіші привітання з Днем ангели Ксенії — креативні листівки та картинки до свята. Зберігайте!

Ксенія була дочкою римського сенатора та з дитинства любила Бога, однак батьки хотіли віддати заміж її за незнайомця, тож Ксенія (при народженні — Євсевія) втекла й поселилась на одному з островів поблизу Малої Азії. Своє життя дівчина присвятила  служінню Господу: збудувала церкву, допомагала грішникам та підтримувала нужденних.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

День ангела Ксенії відзначають кілька разів на рік. Сьогодні, 24 січня, один з таких днів. Ім'я Ксенія має грецьке походження і перекладається як "гостя" або "іноземка". У слов'янських мовах воно здобуло популярність як Оксана.

Ксеніям властива доброта, ніжність і чутливість. Вони вирізняються чесністю і спокоєм. У дорослому віці часто стають відмінними господинями.

Талісманами Ксенії є кипарис і халцедон, їхній сріблястий колір. Це ім'я особливо підходить Козерогам, Дівам і Близнюкам. Нехай цей день буде святковим і радісним для всіх Ксеній та їх близьких!

Привітання з Днем ангела Ксенії

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми писали,  коли буде Великий піст 2024 . Не пропустіть дату за новим церковним календарем.

Фото: 24 канал, ТСН, НВ