Що подарувати дитині на День Святого Миколая 2023: ТОП-5 корисних гаджетів для молодших школярів

Новий рік і Різдво

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Обрати подарунок для дитини дошкільного віку — не завжди просте завдання. Хочеться, щоб це була водночас цікава, приємна та корисна річ. Тож часто наш вибір падає на розумні пристрої.

Якщо ви обираєте подарунок дитині на Миколая, то радимо звернути увагу на розумні пристрої. Ми маємо на увазі не тільки телефони та планшети, а й незвичайні гаджети, які роблять життя дитини не тільки веселішим, але й трішки цікавішим.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Навчальний планшет для дітей

Великий 10-дюймовий екран та товщина всього 2 сантиметри, захищений від падінь та має м'яке гумове покриття. Thomson TEO10-KID2BL32 дозволить вашій дитині навчатися в задоволення та розвивати свої таланти. Це пристрій також обладнаний Wi-Fi, Bluetooth, двома камерами та має 32 ГБ вбудованої пам'яті.

Дитячий смартгодинник

Gelius GP-PK006 — самодостатній пристрій зі слотом для SIM-картки. За допомогою цього розумного годинника можна відстежувати місцеперебування дитини через LBS, Wi-Fi, GPS.. Також тут є кнопка SOS для негайного сповіщення батьків та вбудована камера для відеозв'язку та фотографій.

Розумний нічний світильник

Це чудовий подарунок на Миколая для діток дошкільного віку. Розумний нічний світильник Govee RGBIC Night Light H6057 має можливість сенсорного управління та ручного налаштування, а також світлодіоди з понад 50 анімованими сценами. А ще тут вбудований Bluetooth-динамік та є можливість відтворення білого шуму.

Бездротовий геймпад

Якщо дитина любить грати ігри, то можна подарувати їй на Миколая бездротовий геймпад Canyon Brighter GPW-04. Він сумісний з різними пристроями, має багатоколірне RGB-підсвічування, вібрацію, гіроскоп для керування рухами. А ще цей пристрій працює 8 годин роботи від одного заряду.

3D-ручка для об’ємного малювання

Gembird 3DP-PEND3C-01 підтримує трійку пластикових ниток, дозволяє змішувати кольори, має керамічний нагрівальний елемент та OLED-дисплей з інформацією про режим роботи. Цей пристрій ідеальний для творчості та цілком безпечний для використання.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також дізнайтеся, що подарувати хлопцю на День Святого Миколая 2023. Ми зібрали ідеї недорогих та дуже милих подарунків.