Що категорично заборонено дарувати на рік Дракона: такі презенти можуть принести лихо

Новий рік і Різдво
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Кожен рік має свою енергетику, відповідно — свого покровителя за східними традиціями. Високосний 2024 рік пройде під знаком Дракона. Раніше ми писали, який колір головний у цьому році, а тепер розкажемо, що не можна дарувати у 2024 році.

Езотерики розповіли, що є речі, які дратують Дракона. Відтак дарувати їх не можна ні в якому разі. У гіршому випадку можна накликати проблеми на весь рік.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Новий 2024 рік – рік Дерев’яного Дракона. Відтак усе, що пов'язане із вогнем, є недопустимим. Наприклад, свічки, запальнички, газові прилади. Не даруйте парфуми, ароматизатори та косметику. Дракон не терпить такі речі.

Здавна люди асоціювали Драконів із золотом та розкішшю. Тому, обираючи прикраси, не економте. Якщо ж ви нічого, крім біжутерії чи срібла, купити не можете, тоді краще взагалі не даруйте такого типу презенти.

Що категорично заборонено дарувати на рік Дракона: такі презенти можуть принести лихо - фото №1

Найкращі подарунки на рік Дракона — це презенти преміум класу. Наприклад, найкращий чай або кава, дорогий дерев'яний декор, дошки для кухні, меблі або порцеляновий посуд.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зверніть увагу і на вибір кольору. Ця тварина любить яскраві відтінки. Головний колір року — смарагдовий та жовтий. Не обирайте червоний і помаранчевий, вони асоціюються із вогнем. Також Дракон не терпить темні та тьмяні кольори: чорний, сирий, бежевий чи коричневий.

Що категорично заборонено дарувати на рік Дракона: такі презенти можуть принести лихо - фото №2

Раніше ми писали, що не можна робити у 2024 році. Астрологи розповіли, чому не варто одружуватися і відкривати бізнес.

Фото: Pinterest