Саме час! Експерти розповіли, в який день треба прикрашати ялинку, щоб гроші водились і фортуна завжди усміхалась

Новий рік і Різдво
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Раніше стало відомо, чи встановлюватимуть цього року головну ялинку країни у Києві. А як щодо вашої власної домашньої ялинки? Якщо плануєте її прикрашати, то оберіть правильний день, коли це зробити. Виявляється, він матиме вплив на ваше матеріальне становище та везіння!

Традиційно вічнозелену красуню прикрашають у четверту неділю перед Різдвом. Так, у 2023 році це 3 грудня. Проте багато експертів вважають найкращим варіантом робити це тоді, коли вам дійсно самим цього захочеться. Про це пише ТСН.

Що радять експерти

Професорка та докторка філософії Сюзанна Деггс-Вайт вважає, що корисно прикрашати ялинку заздалегідь. Так, у коментарі для видання Yahoo Life вона сказала: “Яскраві вогники ялинкових прикрас пробуджують у нас спогади з дитинства. Тим самим ми поринаємо в казковий світ, відключаючись від повсякденної рутини. Якщо ми починаємо прикрашати свої оселі раніше, то повністю занурюємося у святковий настрій, швидше відновлюємо душевну рівновагу”.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Фото: prostoway.com
Фото: prostoway.com

► Еліс Бойз, яка написала книгу “Продуктивність без стресу”, підтримує цю думку: “Світло й затишок у домі заспокоюють нас, зачаровують і дарують відчуття свята. Такий стан дає нам силу для того, щоб пережити всі стресові ситуації, що виникатимуть у майбутньому. Для людей, які схильні до сезонних осінньо-зимових депресій, новорічні свята є вкрай потрібними, щоб відновитися і набратися сил”.

Тренерка з тайм-менеджменту Рашель Ісіп також вважає, що заздалегідь прикрашена оселя та ялинка створюють правильну атмосферу та настрій в домі: “Коли ви прикрашаєте будинок до різдвяних свят заздалегідь, ви отримуєте казковий настрій і простір для того, щоб робити те, що ви любите. Прикрашений будинок стане затишним і казковим місцем, де ви можете насолоджуватися спокоєм і красою наодинці чи разом із родиною”.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також нагадуємо, що Святий Миколай цьогоріч прийде раніше! Якого числа тепер це свято відзначатимуть в Україні -  розповіли у цьому матеріалі .

Фото: opentv.media