Крістен Стюарт читає? Якими творами захоплюється видатна "вампірка"

Особистісний розвиток

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Улублені книги Крістен Стюарт. Фото: Хочу!

Які книги полюбляє гортати Крістен Стюарт

Книга здатна захопити будь-яку людину та перенести її у незбагнений таємничий світ, наповнений дивами і пригодами. Раніше ми говорили про книжкові вподобання Марго Роббі, а сьогодні розповімо, які книги розбурхують уяву Крістен Стюарт.

Крістен Стюарт - відома американська акторка, яка запам’яталася глядачам роллю незграбної Белли у фільмах “Сутінки”. Свій перший акторський досвід отримала ще у 8 років. Вміє грати на гітарі і мріє жити в Австралії. Які ж книги вона гортає у вільний час, розповідає celebbookrecs.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Улюблені книги Крістен Стюарт. instagram.com.com.celebbookrecs.

“Говори”, Лорі Голс Андерсон

Книга Говори. Фото: yakaboo

Роман написаний від лиця дівчинки 13 років у формі щоденника. Описується здавалося б звичайне життя підлітка, проте іноді у школі на дітей можуть чекати страшні речі. Книга може допомогти розібратися у собі у підлітковому віці, а батькам - краще зрозуміти свою дитину.

“Просто діти”, Патті Сміт

Книга Просто діти. Фото: yakaboo

Мемуари Патті Сміт про середовище Нью-Йорка 1960-х років, які розповідають про дивовижний. барвистий та яскравий світ мистецтва, у центрі якого авторка з її творчими пошуками та людьми, з якими їй довелося перетнутися.

“Сторонній”, Альберт Камю

Книга Просто діти. Фото: yakaboo

Це одна з найулюбленіших книг Крістен Стюарт. "Сторонній" - дебютна робота молодого письменника, своєрідний творчий маніфест. Поняття абсолютної свободи – основний постулат цього маніфесту. Дія відбувається у 1930-і роки у французькому Алжирі. Артура Мерсо судять за вбивство араба. Напередодні поїздки до моря, де і сталася сутичка, головний герой поховав матір, що доживала віку у будинку для літніх людей. На суді Мерсо закидають відсутність емоцій під час і після похорону, що і стає вирішальним у винесенні вироку.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали про книжкові вподобання Кілліана Мерфі, Тімоті Шаламе та Емми Уотсон. Якими книгами захоплюються відомі актори, дізнавайтеся тут.