Які книги читають Кілліан Мерфі, Тімоті Шаламе та Емма Уотсон? Розповідаємо, чим тішать себе у вільний час світові зірки

Новини шоубізнесу
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

На фото Тімоті Шаламе
Фото: instagram.com/reading.timmy

Улюблені книги відомих знаменитостей

Досягнення успіху неможливе без особистісного зростання. Однією з хороших звичок , які допомагають саморозвиватися є читання. Читати багато різноманітної літератури збагачує розум, відкриває нові світи, покращує пам’ять та розвиває фантазію.

Видатні люди, знаменитості та зірки вільний, від роботи, час присвячують читанню книг. Редакція Хочу! зібрала улюблені твори зірок кіно, які допомагали їм долати труднощі на життєвому шляху.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Тімоті Шаламе

На фото улюблені книги Тімоті Шаламе
Фото: https://www.instagram.com/celebbookrecs

“Книга Хроніки. Том перший”, Боб Ділан

Очима Боба Ділана описуються критичні моменти життя та кар’єри. Чудовий дар оповідача перетворює книгу на гострі роздуми про життя, про людей і відвідані місця, які допомогли сформувати людину, характер та мистецтво.

“1984” | Джордж Орвелл

Відома на весь світ антиутопія, яка була вперше видана у 1949 році. Партія взяла під неухильний контроль повністю все: що люди читають, говорять, роблять, а незгідних відправляють до жахливої “кімнати сто один”. Орвелл дуже виразно та яскраво досліджує теми контролю за засобами масової інформації, нагляду уряду, тоталітаризму та того, як диктатор може маніпулювати та контролювати історію, думки та людське життя так, що жодному не уникнути невсипного ока Старшого Брата.

“Книга тривоги”, “The Book of Disquiet”, Фернандо Пессоа

Це збірка іноді пов'язаних між собою фрагментів, що зачаровує, переслідує "роман", який не має аналогів у жодній іншій культурі. “Книга занепокоєння” не для слабкодухих, а радше для тих, хто насолоджується глибоким спогляданням, самоаналізом і екзистенційними роздумами. Вона створена спеціально для поціновувачів, які шукають красу в меланхолії та шукають розради в спільній самотності людського досвіду.

Емма Уотсон - у свій час керувала книжковим клубом

На фото улюблені книги Емми Уотсон
Фото: https://www.instagram.com/celebbookrecs

“Буде боляче”, “Quick Reads This Is Going To Hurt”, Адам Кей

Щоденник Адама Кея писався таємно після довгих днів, безсонних ночей і пропущених вихідних. Це смішно, зворушливо, а часом і просто шокує. Книга про будні молодого лікаря, який змушений працювати понад 100 годин на тиждень, не висипається, не може відпочити і кожного дня бачить сповнене таємниць життя.

“Чому я більше не розмовляю з білими людьми про расу”, Рені Еддо-Лонж

Книга, яка розпалила національну дискусію. “Чому я більше не розмовляю з білими про расу” — це найважливіший довідник для всіх, хто хоче зрозуміти расові відносини в сучасній Британії, у якому досліджується все: від історії викорінених чорношкірих до нерозривного зв’язку між класом і расою.

“Неприборканий”, “Untamed”, Гленнон Дойл Мелтон

Одна з найкращих книг року, яка прагне звільнити жінок: емоційно, духовно та фізично. У своїх найбільш показових і потужних мемуарах активістка, оратор, автор бестселерів і “покровителька розширення прав і можливостей жінок” досліджує радість і спокій, які ми відкриваємо, коли припиняємо прагнути відповідати очікуванням інших і починаємо прислухатися і довіряти голосу всередині нас.

Кілліан Мерфі

На фото улюблені книги Кіліана Мерфі
Фото: https://www.instagram.com/celebbookrecs

“Затемнення”, Джон Бенвіль

У цій глибоко зворушливій та оригінальній книзі Джон Бенвілл поєднав таємницю, казку та історію про привидів із гострою психологічною гостротою, щоб створити захопливу історію людини, яка насторожено ставиться до майбутнього, страждає від минулого та настільки невпевнена в сьогоденні, що не може відрізнити спектральне від реальності.

“Джефф у Венеції, Смерть у Варанасі” Джеффа Дайера

Кожні два роки міжнародний світ мистецтва збирається у Венецію на відкриття Бієнале. Серед них Джефф Атман — виснажений і розпусний журналіст, чию відданість вечіркам, які підживлює Белліні, лише час від часу порушує обов’язок подати історії. Коли він зустрічає чарівну Лауру, він омолоджується та захоплюється. Роман розквітає дуже швидко, але чи судилося йому й так само швидко закінчитися?

Книги Дайера - талановиті, дивовижні та змушують читати на одному подиху. Неможливо відірватися, поки не перегорнеться остання сторінка.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали про дивовижні книги, які перевернули звичне уявлення про моду. Адже найцікавіше відбувається зовсім не на подіумі…