Для жінки, яка мріє про щастя: ТОП-5 настільних книг

Особистісний розвиток
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

У буденності, яка наповнена стресом, часто можна загубити себе. Для жінок представили книги, які допоможуть відновитися і знайти щастя. Раніше ми писали, як правильно скласти план на рік, а тепер розкажемо, що почитати для власного затишку.

Для жінок представили книги, які допомагають дати відповіді на важливі запитання, знайти ресурс і нагадати про те, що життя — цікаве, пише tviysvit.com.ua . Ці романи змінюють світогляд, сприяють радіти кожному дню та мотивують.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

1. “Між треба і хочу: знайди свій шлях і дотримуйся його”, Ель Луна

Автобіографічна книга, в якій Ель Луна описує свої сірі будні. Письменниця усвідомила, що вона розривається між тим, що потрібно робити, і тим, що хочеться. Як знайти вихід із такої рутини, описано в самій книзі.

Для жінки, яка мріє про щастя: ТОП-5 настільних книг - фото №1

2. “Включайся: жінки, робота і воля вести за собою”, Шерил Сендберг

Якщо ви досі не змогли обрати між кар'єрою та сім'єю, перестаньте це робити. Раніше вважалося, що мати і перше, і друге — нереально. Проте нині зрозуміло, що жінка здатна мати успіх у всіх сферах, де тільки забажає. У книзі описані всі деталі балансування між різними сферами життя жінки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Для жінки, яка мріє про щастя: ТОП-5 настільних книг - фото №2

3. “Французька дружина: мистецтво перетворювати рутину на свято”, Дженніфер Л. Скотт

Якщо ви хочете додати до своїх сірих буднів вишуканість та щастя, вам легко допоможе ця книга. Автор розповідає, як звичайне життя можна перетворити на приємне, цікаве та натхненне. І для цього не потрібні гроші. У книзі описано, як налаштувати побут, доглядати за собою, правильно підбирати одяг і бути завжди готовою до прийому гостей.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Для жінки, яка мріє про щастя: ТОП-5 настільних книг - фото №3

4. “Мені знову нічого одягти”, Дженіфер Баумгартнер

Якщо у вас проблеми з гардеробом, ця книга допоможе вам переодягнутися. Особливо, коли у шафі сотні речей, і ви все одно ніяк не можете підібрати необхідний образ. Психолог та експерт стилю Дженіфер Баумгартнер розповідає, що одяг — це дзеркало жіночої душі. А це означає, що фраза “нема що одягнути” стосується не шафи, а внутрішнього стану жінки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Для жінки, яка мріє про щастя: ТОП-5 настільних книг - фото №4

5. “Проект щастя”, Гретхен Рубін

У книзі ідеться про життя жінки, яка має сім'ю, дітей і, здавалося б, жодної причини для депресії. Проте щастя так і немає. Нудні сімейні будні змушують жити, як білка в колесі. Авторка представила план дій, як вийти із буремного кола і стати на фінішну пряму до щастя.

Для жінки, яка мріє про щастя: ТОП-5 настільних книг - фото №5

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як зазвичай себе ведуть успішні люди. Американський психолог назвав 11 звичок , які характеризують переможця та самодостатню особистість.

Фото: Pinterest